Δεύτερη καταγγελία για τον παιδόφιλο παιδίατρο του Νοσοκομείου Θηβών

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θήβας η είδηση πως ένας 64χρονος παιδίατρος του Νοσοκομείου Θηβών με πολλά χρόνια υπηρεσίας στην περιοχή, συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 8χρονης ασθενούς του.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, μία 27χρονη γυναίκα σήμερα, που διαμένει στην Αθήνα, βρήκε το κουράγιο και προχώρησε το πρωί σε δεύτερη καταγγελία σε βάρος του, σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, πως

και εκείνη το 2005, όταν ήταν 13 ετών, κατά τη διάρκεια μία εξέτασης από το συγκεκριμένο παιδίατρο έπεσε θύμα ασελγών πράξεων.

Η καταγγελία αυτή θα συμπεριληφθεί στην υπάρχουσα δικογραφία, ενώ αναμένεται ο 64χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών.

Το χρονικό της καταγγελίας για την 8χρονη

Η πρώτη καταγγελία σε βάρος του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου παιδιάτρου του Νοσοκομείου Θηβών, έγινε χθες το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών από μία γυναίκα που προσήλθε στο Τμήμα και κατήγγειλε πως την Μεγάλη Δευτέρα και ενώ είχε πάει την 8χρονη κόρη της για μία εξέταση στον παιδίατρο, το βράδυ της ίδιας ημέρας, της είπε η κόρη της πως ενώ βρισκόταν μόνη της με τον γιατρό και την εξέταζε, την ανάγκασε σε ασελγείς πράξεις και την έβαλε να θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα…

Αμέσως μετά από αυτή την καταγγελία, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης τον παιδίατρο και τον συνέλαβαν, ενώ από την πλευρά του αρνείται πως έχει προβεί σε τέτοιες ενέργειες. Βεβαίως, πλέον υπάρχει και δεύτερη καταγγελία και μάλιστα για πριν 14 χρόνια η οποία θα αποτελέσει και αυτή μέρος της έρευνας που έχει ξεκινήσει σε βάρος του.

Στο ίδιο πλαίσιο ερευνών εξετάζεται αν τυχόν υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις οι οποίες λόγω της κλειστής κοινωνίας δεν είχαν καταγγελθεί στις Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα