Χρύσα Ρώπα: "Ο θάνατος της αδερφής μου με ξύπνησε από την κατάθλιψη"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη της με την κατάθλιψη, μετά τον θάνατο της δίδυμης αδελφή της.

"Νιώθω ότι δεν είμαι τόσο δυνατή. Δυνατή για παράδειγμα είναι μια μάνα που χάνει το παιδί της. Προκειμένου να αισιοδοξούμε έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε.

Υπήρξαν περίοδοι που με πήραν από κάτω. Αν καταπίνεις πολλά, μετά νιώθεις πως δεν μπορείς άλλο. Αυτό που με ξύπνησε από την κατάθλιψη ήταν ο θάνατος της αδερφής μου. Μόλις μου είπαν ότι σε δύο μήνες θα έφευγε η κατάθλιψη τελείωσε.

Πόνεσα,

αλλά αν με ρωτήσεις τώρα δεν νιώθω υπερήρωας.

Θεωρώ ότι η κατάθλιψη είναι πολύ εγωιστική. Νιώθεις ότι είσαι το κέντρο όλου του κόσμου γύρω σου, αυτών που δεν σου χρωστούσαν τίποτα αλλά και δεν ήθελαν να σου δώσουν", είπε η Χρύσα Ρώπα και πρόσθεσε:

"Εν μέρει ίσως είναι καλύτερο να κοιτάξουμε λίγο και τον διπλανό μας. Δεν ήταν και τόσο ακατόρθωτο να βγω από αυτό το τούνελ που δεν φωτίζε. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα ας ανοίξουμε εμείς μια τρύπα. Παρ' όλα αυτά σιγουρα χρειάζεται ένα χέρι για να ξεπεράσεις την κατάθλιψη".

Keywords
Τυχαία Θέματα