Χριστούγεννα με καλό καιρό - Την Κυριακή βροχές σε όλη τη χώρα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Τοπική συννεφιά και πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Από το Σάββατο και από τα ΒΔ μεταβολή του καιρού με βροχές που την Κυριακή θα επηρεάσουν όλη τη χώρα Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή τα Χριστούγεννα και θα πέσει το Σαββατοκύριακο Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο
τα 7-8 μποφόρ από το Σάββατο

Σήμερα Χριστούγεννα, στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-12-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα σταδιακά στα δυτικά θα ενταθούν και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές που αργά τη νύχτα στη Θεσσαλία θα ενταθούν. Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-12-2020

Βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Το βράδυ στα δυτικά οι βροχές και οι καταιγίδες θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-12-2020

Στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες που σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα - Την Κυριακή και Δευτέρα βροχές

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα έχουμε βροχές Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές την Κυριακή και τη Δευτέρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές την Κυριακή και τη Δευτέρα Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα