Χριστούγεννα μαζί: Αυτές τις γιορτές κανείς δεν θα είναι μόνος

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα τόσο ξεχωριστή γιορτή; Ωραία τα λαμπιόνια στους δρόμους και στα σπίτι, καλά τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, υπέροχη η αίσθηση ότι ένας νέος χρόνος γεμάτος υποσχέσεις ξεκινά, αλλά αυτό που μας κάνει να περιμένουμε πώς και πώς τα Χριστούγεννα

κάθε χρόνο είναι κάτι άλλο.

Είναι οι άνθρωποι. Η οικογένεια, οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που αγαπάμε και οι στιγμές μαζί τους. Ένα οικογενειακό τραπέζι, μια βραδιά γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίπλα στο τζάκι και πολλά χαμόγελα. Αυτά είναι που κάνουν αυτές τις μέρες του χρόνου τόσο ξεχωριστές.

Όλα αυτά περιγράφουν ένα ιδανικό σκηνικό. Δυστυχώς όμως, τα Χριστούγεννα δεν είναι έτσι για όλους. Κάπου εκεί έξω υπάρχει μια διαφορετική πραγματικότητα, άνθρωποι που είναι μόνοι και αυτές τις ιδιαίτερες μέρες έχουν ανάγκη. Γι' αυτούς φροντίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος, κάνοντας την πιο ζεστή ευχή.

Με βασικό μήνυμα “Χριστούγεννα Μαζί”, η ΑΒ δίνει την υπόσχεση πως αυτές τις γιορτές κανείς δεν θα είναι μόνος του. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Είναι η δύναμη της αγάπης και της προσφοράς στους συνανθρώπους μας. Και όλα αυτά μας φέρνουν πιο κοντά.

Γι' αυτό τον λόγο, η ΑΒ εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα προσφοράς τροφίμων και μέσα από ενέργειες που αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία αυτή την εποχή του χρόνου, ενώνει τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες της σε μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης. Με σκοπό να μεταφέρει τη χαρά των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και όχι μόνο, έχει δημιουργήσει μια μοναδική online πλατφόρμα ευχών, η οποία θα φιλοξενήσει τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ευχές μας.

Προσφορά σε 6.000 οικογένειες!

Για μία ακόμα χρονιά, με την υποστήριξη του “Μπορούμε” και της “Τράπεζας Τροφίμων”, η ΑΒ, έχοντας ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της την Εταιρική Υπευθυνότητα, προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα 6.000 οικογενειών με παιδιά σε όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη, προσδίδοντας μια πινελιά αισιοδοξίας, με ένα όμορφο γιορτινό τραπέζι.

Κάνε ένα “Δώρο αγάπης”

Παράλληλα, διαθέτει στα καταστήματα της “Δώρα αγάπης”, που δίνουν σε όλους τους πελάτες της την ευκαιρία να συμμετέχουν στην προσφορά και να πολλαπλασιάσουν την αγάπη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Τα “Δώρα Αγάπης” αποτελούν μια ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας, που υλοποιείται για 3η χρονιά, σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα. Έχουν σχεδιαστεί για τις φετινές γιορτές και περιλαμβάνουν διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν τις εορταστικές ανάγκες των πελατών της ΑΒ, σε ένα κλίμα προσφορά και αγάπης. Για κάθε “Δώρο Αγάπης” που οι πελάτες της ΑΒ αγοράζουν, η εταιρεία δωρίζει 2€ στην “Τράπεζα Τροφίμων”.

Για να μάθετε ποια είναι τα “Δώρα αγάπης” και να συνεισφέρετε κι εσείς, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Προσφορά στην “Κιβωτό του κόσμου”

Επιπλέον, με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές γενιές, η ΑΒ Βασιλόπουλος δείχνει έμπρακτα τη φροντίδα και το ενεργό της ενδιαφέρον για τα παιδιά. Σε αυτό το πλαίσιο, μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων και προσφέρει απλόχερα τα τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικο γεύμα στα παιδιά των Σπιτιών Φιλοξενίας της “Κιβωτού του Κόσμου”, σε όλη τη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο, στρώνει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, γεμάτο παιδικά χαμόγελα, αγάπη και ζεστασιά!

Επειδή όμως Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα δεν είναι Χριστούγεννα, η ΑΒ φροντίζει και γι' αυτό, γεμίζοντας τα καταστήματά της με μοναδικούς ήχους από παραδοσιακά και δημοφιλή κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από όλη την Ελλάδα σε θεατρική μορφή.

Μέσα από το τραγούδι των “καλαντιστών” (τραγουδιστές των καλάντων), η ΑΒ εξιστορεί τα γεγονότα των ημερών, βάζοντας όλους τους πελάτες στο εορταστικό κλίμα με έναν άμεσο και οικείο τρόπο. Σε 27 καταστήματα του δικτύου της σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα για συγκεκριμένες ώρες, οι πελάτες της θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία, που συμπληρώνει την ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία και ενώνει όλη την Ελλάδα μέσα στο κατάστημα.

Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη ενέργεια, που οι πελάτες των καταστημάτων του δικτύου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κεράσματα όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες, παραδοσιακές στολές από διάφορες περιοχές της χώρας καθώς και τους καλαντιστές να τραγουδούν, μεταδίδοντας τους τη μαγεία των γιορτών.

* Ημερομηνίες υλοποίησης ενέργειας: 22.12, 23.12, 24.12, 28.12, 29.12, 30.12, 31.12

** Ώρες: μεταξύ 12.00- 16.00 (20' διάρκεια)

*** Καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια: 27

Μην το σκέφτεσαι πολύ. Με μερικές απλές ενέργειες, μπορείς να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα ενός συνανθρώπου σου καλύτερα. Και μαζί και τα δικά σου. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα γι' αυτό. Αρκεί να υπάρχει αγάπη, αλληλεγγύη, προσφορά, φροντίδα, σεβασμός και ανθρωπιά.

Καλές γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα