Χρήστος Μπίρμπας: Η αμήχανη στιγμή on air με την Αναστασία Περράκη - "Υπάρχει και ένα παιδί"

Δηλώσεις σε δημοσιογράφους έκαναν ο Χρήστος Μπίρμπας και η Αναστασία Περράκη, οι οποίοι διατηρούν σχέση μεταξύ τους εδώ και επτά χρόνια.

Αρχικά, ο Χρήστος Μπίρμπας ρωτήθηκε για το GNTM και τους φημολογούμενους τσακωμούς ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Βίκυ Καγιά, με τον coach του ριάλιτι μοντέλων να απαντά: "Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα. Είναι διαφορετικοί άνθρωποι κι εγώ είμαι διαφορετικός άνθρωπος. Υπάρχουν εντάσεις, το γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς. Από εκεί και πέρα βγάζουμε κάτι καλό,

κάτι όμορφο και προφανώς δε θα χαλάσουν τις σχέσεις του για ένα παιχνίδι".

Στη συνέχεια, οι δυο τους ρωτήθηκαν για τη σχέση τους και για τον λόγο που δεν έχουν συγκατοικήσει ακόμη, με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Αναστασία Περράκη να έρχονται σε αμηχανία. "Όχι, δεν συγκατοικούμε. Θα το θέλαμε, ναι, αλλά είναι λίγο δύσκολο είναι λίγο η κατάσταση…καταλαβαίνετε. Από την στιγμή που υπάρχει και ένα παιδί, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο παιδί", ανέφερε ο Χρήστος Μπίρμπας.

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου το γνωστό μοντέλο απάντησε με χιούμορ: "Είμαι μικρός ακόμα". Από την πλευρά της η Αναστασία Περράκη δήλωσε: "Εγώ έχω κάνει την οικογένειά μου, έχω το παιδί μου, είμαι πλήρης και έτσι".

Υπενθυμίζεται πως η Αναστασία Περράκη έχει μία κόρη από την προηγούμενο γάμο της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Μπίρμπας, Αναστασία Περράκη - Υπάρχει,christos birbas, anastasia perraki - yparchei