"Χωρίς Copy Paste" με τις εξελίξεις στην Ε.Ε, τον τουρισμό και τους ηθοποιούς Κοκκίδου και Στάνκογλου

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου, 10 - 12 το πρωί.

Πώς μοιράστηκαν τα κορυφαία πόστα στην Ε.Ε. και γιατί παρότι «η Γερμανία κέρδισε και πάλι» η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίζεται αποδυναμωμένη. Η Κατερίνα Πρίφτη, δημοσιογράφος της HuffPost Greece,

εξηγεί όλα όσα διαμείφθηκαν τις προηγούμενες μέρες πίσω από κλειστές πόρτες και μιλά για τις διαπραγματεύσεις, τα deals, τους συμβιβασμούς, τους κερδισμένους και τους χαμένους.

Πώς εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα μέχρι τώρα, πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και τι δείχνουν τα στοιχεία για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Καλεσμένος της εκπομπής ο Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ακόμη...

Η Ελένη Κοκκίδου μιλά για τον ρόλο της Λωξάντρας. Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου που μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στα τέλη του 19ου αιώνα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου έζησε η χαρισματική εκείνη γυναίκα την οποία ενσαρκώνει επί σκηνής και η μεγάλη επιτυχία της παράστασης σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη που μετά το θέατρο «Βεάκη» παρουσιάζεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Και....

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, αφηγητής στη μουσική παράσταση της Μαρίας Φαραντούρη, που παρουσιάζεται στις 10 Ιουλίου στο Ηρώδειο με τίτλο «Πάμε σινεμά;», μιλά στην εκπομπή για τη συνεργασία του με τη μεγάλη ερμηνεύτρια και μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα του τραγούδια από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο.

Και όπως πάντα, οι ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα