"Χωρίς Copy Paste" με ευρωεκλογές, εκπαιδευτική ρομποτική και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου, 10 – 12 το πρωί.

Ευρωεκλογές, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Σπινθουράκης μας μεταφέρει το κλίμα

από Βρυξέλλες, ενώ οι πρώτες κάλπες άνοιξαν ήδη από την Πέμπτη σε Βρετανία και Ολλανδία και σήμερα Σάββατο, ψηφίζουν οι πολίτες σε Ιρλανδία, Λετονία, Μάλτα, Σλοβακία και Τσεχία.

Και.

Χρηστικές πληροφορίες: Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ψηφοφόροι. Από τον αριθμό των σταυρών, έως το πότε ένα ψηφοδέλτιο μπορεί να βγει άκυρο.

Ακόμη, στην ίδια εκπομπή.

Εκπαιδευτική Ρομποτική. Ο Αποστόλης Πάνος, κάτοχος μεταπτυχιακού Ναυτιλίας με κατεύθυνση Νέων Τεχνολογιών, ο οποίος εκτός των άλλων διδάσκει εθελοντικά Ρομποτική και νέες Τεχνολογίες, μιλά για την εφαρμογή της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση που δίνει την σκυτάλη για την συνέχεια και την εξέλιξη της ρομποτικής στην δευτεροβάθμια και ύστερα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επίσης, απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη HuffPost για «Το δικό μας σινεμά», το νέο μιούζικαλ των Παπαθανασίου – Ρέππα που ανεβαίνει αρχές Ιουνίου στο θερινό θέατρο «Άλσος».

Και όπως πάντα, οι ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες, προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, αλλά και οι πρώτες βιβλιοπροτάσεις για το καλοκαίρι που έρχεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα