Χάος σε συναυλία του Έμινεμ: Εφέ πυροβολισμών έκαναν τους θεατές να τρέχουν να κρυφτούν

Στο στόχαστρο έχει μπει Έμινεμ, μετά την συναυλία που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο φεστιβάλ στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Αιτία ήταν τα ηχητικά εφέ πυροβολισμών που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, τα οποία προκάλεσαν πανικό καθώς αρκετοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για αληθινά πυρά και άρχισαν να ουρλιάζουν, να τρέχουν και να πέφτουν κάτω για να καλυφθούν.

Το όλο θέμα προέκυψε την ώρα που ο 45χρονος καλλιτέχνης ερμήνευε το τραγούδι Kill You που κυκλοφόρησε το 2000. Κάποια στιγμή

ακούγεται ο περίεργος ήχος. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, ακούγονται ουρλιαχτά ενώ σύμφωνα με χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν κάτω.

Να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο του 2017 ένοπλος σκόρπισε τον θάνατο σε φεστιβάλ κάντρι μουσικής στο Λας Βέγκας, σκοτώνοντας 58 ανθρώπους.

Σε δήλωση του σε διεθνή ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του Έμινεμ τονίζει: "Ο Έμινεμ δεν χρησιμοποιεί ηχητικά κατά τη διάρκεια των live show του. Το εφέ που χρησιμοποιήθηκε από τον Έμινεμ στη συγκεκριμένη συναυλία ήταν ρίψη πυροτεχνημάτων, που δημιούργησε έναν δυνατό θόρυβο. Χρησιμοποιεί αυτό το εφέ - όπως εκατοντάδες άλλοι καλλιτέχνες - στις ζωντανές εμφανίσεις του για περισσότερα από 10 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων συναυλιών του την τρέχουσα χρονιά στις ΗΠΑ, χωρίς να έχει γίνει κάποιο παράπονο".

Αρκετοί πάντως ήταν και αυτοί που υπερασπίστηκαν τον καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει "πόλεμος" στο διαδίκτυο:

Keywords
Τυχαία Θέματα