Χαμός στο My Style Rocks: "Τα βρόντηξε" και έφυγε η Ευρυδίκη

Άκρως επεισοδιακή ήταν εκπομπή της Τετάρτης 16/6 για το "My Style Rocks", καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά από έντονη διαμάχη με τον κριτή του ριάλιτι μόδας, Στέλιο Κουδουνάρη, αποφάσισε να αποχωρήσει οικοιοθελώς από το παιχνίδι.

Στις 8/9 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Instagram για την επικείμενη οικειοθελή αποχώρησή της από το "My Style Rocks", παραθέτοντας,

μάλιστα, τους λόγους της απόφασής της.

Η Ευρυδίκη κατηγόρησε την παραγωγή του ριάλιτι, αναφέροντας πως την προκαλούσαν για να δημιουργεί ίντριγκες, ώστε να ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ τόνισε πως ένιωσε ότι δεν την σέβονται.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Αποχώρησα με δική μου πρωτοβουλία, γιατί ένιωσα ότι δεν με σέβονται. Φέτος τα νούμερα είναι πάρα πολύ χαμηλά. Εγώ λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα μου έφερνα νούμερα, λογικό είναι και αυτό άρεσε στην παραγωγή όπως μου έλεγαν. Άρεσε και στον αρχισυντάκτη. Ένιωσα, όμως, αδικημένη και πως δεν με σέβονται γιατί, όταν έφτανε η ώρα της κρίσης, έλεγαν άλλα πράγματα στους κριτές με σκοπό να με τσιτώνουν και να με βγάζουν έξω από τα όρια μου".

Πράγματι στο σημερινό επεισόδιο, η Ευρυδίκη μετά από την διαμάχη της με τη την κριτική επιτροπή του ριάλιτι, αποχώρησε εκνευρισμένη από το πλατό.

"Το παιχνίδι ορίζεται από το στυλ τελικώς, εντάξει; Όχι από άλλα κόλπα, τρόπους, φιλίες και αγάπες. Αν έχεις δουλειά και δεν προλαβαίνεις, μήπως να το σκεφτείς διαφορετικά και να κάτσεις να κάνεις τη δουλειά σου κι εμείς τη δική μας; Όταν έρχεσαι κι εγώ πρέπει, οφείλω να ασχοληθώ με αυτή την εικόνα, την οποία εσύ κάνεις ότι προλαβαίνεις, στεναχωριέμαι.

"Όταν έρχομαι σοβαρή να μιλήσω για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή κι αδιάφορη, όπως προχθές. Όταν έρχομαι εδώ και είμαι κανονικά ντυμένη, μου λέτε ότι είμαι αδιάφορη. Δεν θα τρελαθώ. Έλα τώρα! Μπορώ να φύγω;", είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Τότε ο Στέλιος Κουδουνάκης άρχιζε να φωνάζει "που πας κοπέλα μου;", με την Ευρυδίκη να απαντάει "πάω να φύγω".

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του σόου, Κατερίνα Στικούδη ενημέρωσε διαγωνιζόμενες, κριτές και τηλεθεατές ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε για δικούς της προσωπικούς λόγους από το πλατό.

"Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το διαγωνιστικό μέρος, θα αφαιρεθούν όλοι οι βαθμοί που έχουν μπει από την Ευρυδίκη στα προηγούμενα κορίτσια για να είναι δίκαιη όλη η διαδικασία", είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της αποχώρησης της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα