Χ. Θεοχάρης: Οι ευρωεκλογές θα δώσουν πολιτικό στίγμα

Χαρακτήρα εθνικών εκλογών απέδωσε στις ευρωεκλογές ο βουλευτής Β' Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό" των Αντώνη Φουρλή - Στέλλα Γκαντώνα. «Ό,τι κι αν αποφασίσει ο Τσίπρας οι εκλογές της 26ης Μαΐου

θα δώσουν το μήνυμα στον πρωθυπουργό για τη διακυβέρνησή του».

«Παραλήρημα αλαζονείας» καταλόγισε στη Ρένα Δούρου ως προς την τοποθέτησή της για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «φαιδρές» τις δηλώσεις της περί στοχοποίησής της επειδή είναι γυναίκα.

«Ο πολιτικός πολιτισμός του Μητσοτάκη φαίνεται από τη δήλωσή του για την κα. Δούρου. Οι πολιτικές ευθύνες αποδίδονται στην κάλπη» δήλωσε. Χαρακτήρισε επίσης αστείες δικαιολογίες το ότι φταίνε τα αυθαίρετα: «Η κυβέρνηση είχε πει ότι θα τα κατεδαφίσει και δεν έχει γίνει τίποτα. Η κυβέρνηση είναι συνένοχη μετά τους νεκρούς γιατί συνεχίζει και αφήνει μια κατάσταση» τόνισε.

«Θετικό βήμα» χαρακτήρισε την έξοδο με το 10ετες ομόλογο. «Αυτό πρέπει να πιστωθεί και στα στελέχη του ΟΔΔΗΧ και στην κυβέρνηση» είπε ο κ. Θεοχάρης. Εκτίμησε ωστόσο και αυτός ότι οι αγορές προεξοφλούν την εκλογική νίκη της ΝΔ γιατί προοεξοφλείται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι καλύτερη με τις επενδύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα