Μπράγκα - ΑΕΚ 3-0: Με κάτω τα χέρια

Την ήττα με 3-0 από τη Μπράγκα γνώρισε η ΑΕΚ εκτός έδρας με τους παίκτες του Μάσιμο Καρέρα να πληρώνουν τα λάθη που έκαναν και έφεραν τα δύο από τα τρία γκολ των γηπεδούχων αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, ιδίως στο δεύτερο μέρος όταν και απείλησε περισσότερο.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, η ΑΕΚ δεν έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά

έδειξε να φοβάται περισσότερο τον αντίπαλο της, είχε απουσίες που δεν βοήθησαν τον Ιταλό τεχνικό να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο και γνώρισε την πρώτη της ήττα εκτός έδρας στο Europa League μετά το 2011. Και μάλιστα με ένα βαρύ σκορ το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του.

ΤΟ 3-5-2 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπράγκα με ένα αμυντικογενές σύστημα καθώς ο Καρέρα χρησιμοποίησε το 3-5-2 στην προσπάθεια του να κρατήσει μακριά από την εστία του Τσιντώτα τους Πορτογάλους ενώ θέλησε να καλύψει έτσι κάποιες από τις δεδομένες απουσίες που υπήρχαν. Παράλληλα ο Ιταλός άφησε στον πάγκο τους Λιβάγια, Τάνκοβιτς και έβαλε στην επίθεση τους Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπιζαν απουσίες ενώ είχαν αρκετούς ποδοσφαιριστές του σε εξαιρετική μέρα τους Γκαλένο και Παουλίνιο να είναι σε εξαιρετική μέρα και να έχουν από ένα γκολ και μια ασίστ έκαστος.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα, Κάρμο, Σικέιρα, Αντρέ Κάστρο, Φρανσέρζιο (84' Μόουρα), Μεδέιρο (59' Αντρέ Χόρτα), Ρικάρντο Χόρτα, Γκαλένο (84' Αλ Μουσράτι), Παουλίνιο.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σάκχοβ, Μάνταλο, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα

ΓΚΟΛ: 44' Γκαλένο, 78' Παουλίνιο

ΚΑΡΤΕΣ: 19' Μάνταλος, 34' Νεντελτσεάρου, 67' Ολιβέιρα/55' Σικέιρα, 69' Εσγκάιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούντι Μπουκέτ (Γαλλία)

ΒΟΗΘΟΙ: Γκουλιάμ Ντεπάρτ (Γαλλία), Αουρελιέν Μπερτομίου (Γαλλία)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Αμαούρι Ντελερούε (Γαλλία)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα