Ασύλληπτο: Αφαίρεσε τον αφαλό της και τον έκανε δώρο στον σύντροφό της

Έναν ιδιαίτερο παράξενο τρόπο επέλεξε μια 23χρονη κοπέλα από το Χαλίσκο του Μεξικό για να εκφράσει την αγάπη της στον σύντροφό της.

Η φοιτήτρια τουριστικών επιχειρήσεων Paulina Casillas Landeros είναι μια γυναίκα αντισυμβατική και έχει έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με την οικογένειά της που δεν ενέκριναν τον τρόπο ζωής της. Μάλιστα για να τους "την πει" έχει επέμβει με πολλούς τρόπους στο σώμα της: εκτός από τατουάζ έχει κόψει τη γλώσσα της και έχει "χτυπήσει" έναν κορσέ στην πλάτη. Η τελευταία της απόπειρα να "απαλλαγεί από

την ανθρώπινη υπόστασή της" όπως δηλώνει ήταν όταν αφαίρεσε το 2015 χειρουργικά τον αφαλό της. Μάλιστα αποφάσισε να αποξηράνει το κομμένο μέλος και να το στείλει στον τότε σύντροφό της με ένα σημείωμα που έγραφε "σε αγαπώ".

Σήμερα η 23χρονη δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της αυτή καθώς και ότι έχει έρθει πιο κοντά με την οικογένειά της. Χαρακτήρισε τις αποφάσεις της "παρορμητικές" και "ανεύθυνες": "Ήμουν πολύ θυμωμένη, ήθελα να κόψω δεσμούς από όλους και από όλα. Ήθελα να απαλλαγώ συμβολικά από την ανθρώπινη υπόστασή μου, να κάνω κάτι αμφιλεγόμενο. Υποβλήθηκα σε εγχείρηση (για την αφαίρεση αφαλού), την οποία έκανε ένας ειδικός αλλά μου έδωσε πολύ κακές συμβουλές για το πώς να φροντίσω το τραύμα, και μολύνθηκε. Υπέφερα, πέρασα πολλές μέρες στο κρεβάτι - ήταν σαν να είμαι σε καραντίνα. Δεν μπορούσα να τεντωθώ, να σπρώξω, να σταθώ όρθια ή να γελάσω. Σταδιακά επουλώθηκε αλλά όχι 100%. Ποτέ δεν θα κλείσει τελείως" εξομολογείται η νεαρή γυναίκα.

Ως προς την απόφαση να στείλει το κομμάτι στον τότε σύντροφό της, η Casillas Landeros δηλώνει: "Ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, με στήριξε σε πολύ δύσκολες στιγμές και είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω μου. Ήταν μια απόφαση της στιγμής, ήμασταν νέοι και χαζοί και έτσι αισθάνθηκα να κάνω. Το έχει κρατήσει και θα το κρατήσει για πάντα γιατί ξέρει τι σημασία πίσω από αυτό. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι τώρα και πάντα θα αγαπάμε ο ένας τον άλλο."

Ως προς τους γονείς της, η 23χρονη δηλώνει μετανιωμένη: "Μετανιώνω αυτό που έκανα γιατί προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στη θέση της μητέρας μου. Πρέπει να ήταν καταστροφικό για εκείνη, ήταν πολύ θλιμμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται κάποιος όταν το παιδί του προσπαθεί να σπάσει κάθε δεσμό μαζί του. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, δεν θα το ξαναέκανα, ήταν παρορμητικό, απερίσκεπτο και πλήγωσε πολλούς ανθρώπους".

Keywords
Τυχαία Θέματα