Αστάθεια στα ηπειρωτικά από τη Δευτέρα με τοπικά έντονα φαινόμενα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Αστάθεια την Κυριακή σε όλα τα βόρεια και τη Δευτέρα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τοπικά έντονη

Η θερμοκρασία θα πέσει τη νέα εβδομάδα αλλά θα είναι κανονική για την εποχή.

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 και στα νότια τοπικά τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα, Κυριακή 21/6, στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος

καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βορειοανατολικά και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στα δυτικά και τα νότια 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-06-2020

Στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι καταιγίδες πιθανόν τις μεσημβρινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα νότια, δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ 23-06-2020

Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-06-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 25-06-2020

Στα δυτικά και νότια γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Άστατος στην Αθήνα από τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα