Αστάθεια έως την Πέμπτη - Βελτίωση το Σαββατοκύριακο

Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός τη Δευτέρα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μπ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΤΡΙΤΗ

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές

καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στο βόρειο Ιόνιο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ

Στα δυτικά γενικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρα όμβροι κυρίως στα ορεινά. Στα ανατολικά νεφώσεις με ασθενείς βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα