Αρρωστημένο βίντεο: Ψαράς χρησιμοποιεί νεκρό μικρό καρχαρία ως bong

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένας Αυστραλός ψαράς, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα νεκρό μικρό καρχαρία ως bong. Ανέβασε μάλιστα το βίντεο με το "κατόρθωμά" του στο διαδίκτυο και στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τα social media λόγω απειλών που δέχεται για τη ζωή του.

Ο άνδρας, ονόματι Μπίλι Μπρίσλεϊν φαίνεται στο εν λόγω βίντεο να έχει βάλει ένα σωληνάκι στη ράχη ενός νεκρού μικρού καρχαρία και να καπνίζει με ηχητική

υπόκρουση το παιδικό τραγούδι Baby Shark.

"Πιάστηκε από συνάδελφό μου όταν πήγαμε για ψάρεμα την Παρασκευή. Μετά από δύο νύχτες που έμεινε στην κατάψυξη, μου ήρθε η ιδέα. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ήταν ζωντανό" έγραψε στην ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια διέγραψε.

Ο Μπρίσλεϊν αρνήθηκε ότι κάπνιζε μαριχουάνα και δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να κάνει το σχετικό τεστ για να το αποδείξει, ανέφερε το Forbes.

Η χρήση ή μη ναρκωτικών πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το λιγότερο, με ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων και χρήστες των social media να ξεσηκώνονται για τον τρόπο που χειρίστηκε τον νεκρό καρχαρία.

"Απλά θέλω να πω ευχαριστώ σε όλες τους δειλούς που παραπονέθηκαν μέχρις σημείου να πάνε στην αστυνομία. Ειλικρινά, εγκαταλείπω", έγραψε ο ψαράς σε ποστ στο facebook, που στη συνέχεια διέγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα