Αργολίδα: Ιερέας κάνει λειτουργίες σε στούντιο και τις μεταδίδει διαδικτυακά

Ο πατήρ Ηλίας Γάτσιος, δεύτερος εφημέριος της Θεομάνας Οδηγήτριας στη Νέα Κίο Αργολίδας, από την περασμένη καραντίνα, έφτιαξε στούντιο, και μαζί με τον ιερέα πατέρα του, πραγματοποιούν λειτουργίες τις οποίες μεταδίδουν διαδικτυακά.

«Πριν από αρκετούς μήνες, χτίσαμε ένα όμορφο στούντιο πάνω από το σπίτι μου. Μετά την ευλογία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδος, κ. Νεκταρίου, ανέλαβα, να τελούμε τις ακολουθίες του εσπερινού και της ιεράς παρακλήσεως, ανά τα τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού

στο Facebook. Έχω καλή σχέση με τον ήχο, καθώς πέραν της ιερατικής μου ιδιότητας, είμαι ηχολήπτης» σημείωσε σχετικά σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας 9/11 στο Mega.

Μάλιστα όπως είπε, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία, ενώ το περασμένο Σάββατο, είχε 7.000 προβολές.

Ο πατήρ Ηλίας τόνισε ότι «η προσευχή γίνεται πρώτα στο ναό. Ο ναός έχει άλλο χάρισμα. Όμως τώρα τηρούμε τις επιταγές και του νόμους της πολιτείας».

Παράλληλα, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία τους για διαδικτυακή προβολή των λειτουργιών ως «έξυπνη κίνηση».

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ LOCKDOWN: Τι ισχύει για τους νέους περιορισμούς ΕΡΓΑΣΙΑ: Τι ισχύει για το επίδομα αναστολής και τα επιδόματα ανεργίας ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Που στέλνω SMS και οι κωδικοί - Με τεστ η είσοδος στη χώρα ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποιες επιχειρήσεις κλείνουν και ποιες μένουν ανοιχτές ΣΧΟΛΕΙΑ: Πώς θα πηγαίνετε τα παιδιά στο σχολείο ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα