Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι προηγούνται στην μάχη των σταυρών

Σε μεγάλο βαθμό θα αλλάξει σε πρόσωπα η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο νέο ευρωκοινοβούλιο καθώς πέρα από την τα νέα κόμματα που εισέρχονται (ΜΕΡΑ 25, Ελλήνική Λύση) και κάποια που δεν θα έχουν πλέον εκπροσώπηση (Ποτάμι - ΑΝΕΛ) μεγάλη ανανέωση υπάρχει και στα μεγάλα κόμματα.

Σε μικρή ακόμη ενσωμάτωση (2%) σε σταυρούς αλλά ενδεικτική μάλλον για το πως θα κινηθεί η διαδικασία πρώτος

σε σταυρούς τόσο στην Νέα Δημοκρατία όσο και στο σύνολο των υποψηφίων όλων των κομμάτων είναι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ακολουθείται από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την Ελίζα Βόζεμπεργκ, την Μαρία Σπυράκη, τον Μανόλη Κεφαλογιάννη, τον Γιώργο Κύρτσο και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ακολουθεί η Έλενα Κουντουρά, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Αλέξανδρος Γεωργούλης και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να στέλνει δύο αντιπροσώπους οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης και η Εύα Καιλή ακολουθούμενοι από τους Νίκο Παπανδρέου και τον Γίωργο Καμίνη.

Από το ΚΚΕ με βάση τα πρώτα αποτελέσματα εκλέγονται οι κ. Παπαδάκης και Νικολάου ενώ στις επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Σεμίνα Διγενή και η Λίλα Καφαντάρη.

Από τα μικρότερα κόμματα μέχρι στιγμής εκλέγονται από την Χρυσή Αυγή ο Γιάννης Λαγός και ο Θανάσης Κωνσταντίνου από την Ελληνική Λύση ο Κυριάκος Βελόπουλος και από την Μέρα25 η Σοφία Σακοράφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα