Απόστολος Γκλέτσος: "Αν ήμουν 25 θα πήγαινα στο Bachelor"

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο πλατό του "Έλα χαμογέλα" και μίλησε για τον κορονοϊό, την τηλεοπτική επικαιρότητα καθώς και το αν θα πήγαινε στο "The Bachelor".

"Δεν είμαι καθόλου άνετος καθώς ανήκω και σε ευπαθή ομάδα λόγω των προβλημάτων που είχα με την καρδιά και των χειρουργείων που έχω κάνει. Από την άλλη δεν θα με σκοτώσει και ο φόβος. Έχω μια ισορροπία μέσα μου", σχολίασε ο ηθοποιός αναφορικά με την επιδημία του κορονοϊού.

Σχετικά

με το φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα ο Απόστολος Γκλέτσος εξήγησε: "Τα βλέπω και ως απλός θεατής και ως επαγγελματίας του χώρου. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Καλώς υπάρχουν τα προγράμματα που υπάρχουν και ο τηλεθεατής έχει το μαγικό τηλεκοντρόλ και βλέπει αυτά που θεωρεί ότι του κάνουν καλό και τον ψυχαγωγούν".

"Βλέπω και τα ριάλτι, για να έχω γνώμη. Καλώς υπάρχουν. Τα νέα παιδιά που πάνε εκεί, μέσα στην ανεργία, βρίσκουν έναν τρόπο να βγάλουν χρήματα", σχολίασε.

Συγκεκριμένα όσον αφορά το The Bachelor ανέφερε "Δεν θα ασκούσα τρομερές πιέσεις εάν η κόρη μου έλεγε να πάει στο Bachelor, είναι μια ενήλικη πολίτης και είναι κακό να μπαίνεις εμπόδιο σε κάτι που κάποιος το θέλει πολύ".

"Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε μια κοπέλα που πήγε να βγάλει μεροκάματο. Αν ήμουν ο Αποστόλης των 25 θα πήγαινα κι εγώ στο Bachelor. Τα δεδομένα κάθε εποχής αλλάζουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα