Άνεμοι έως 6 μποφόρ - Κανονικές θερμοκρασίες και λίγες τοπικές βροχές

Ήπιος θερμοκρασιακά θα είναι ο καιρός την Παρασκευή ενώ από πλευρά καιρικών φαινομένων ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, ενώ τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι τοπικά

6 μποφόρ.

Δεν αλλάζει σημαντικά ο καιρός τις επόμενες ημέρες και θα επικρατήσουν καλές για την εποχή θερμοκρασίες, λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα και με βοριάδες έως 6 μπ στα πελάγη.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στα δυτικά η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα