Ανδρέας Μικρούτσικος: "Ζήτησα να μιλήσω με τους παίκτες του Big Brother"

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (29/08) το νέο "Big Brother" με τη μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, 20 χρόνια μετά, να αποτελεί το highlight της βραδιάς.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την πρεμιέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε για την τηλεθέαση του "Big Brother", το τη νέα εποχή του ριάλιτι και τους παίκτες.

"Δεν περιμένω τα νούμερα. Γέρασα. Εντάσει, σίγουρα με ενδιαφέρουν, αλλά αυτές οι εκπομπές λειτουργούν με έναν α' τρόπο, κάνουν μία καμπή και μετά ανεβαίνουν. Γιατί μπαίνουν κάποια

παιδιά, έχουμε περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες, είναι ήπια τα πράγματα. Μετά έρχονται τα μποφόρια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις προσωπικότητες του ριάλιτι είπε: "Είναι πολύ καλή η επιλογή των παικτών. Είναι καλά παιδιά. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να μιλήσω με τους παίκτες. Συνάντησα όσους είναι Αθηναίοι και μιλήσαμε, ενώ με όσους βρίσκονταν στην επαρχία μιλήσαμε μέσω βιντεοκλήσης".

"Η τηλεόραση σαν τηλεόραση δεν μου έλειψε, αλλά η επικοινωνία ναι. Την είχα, βέβαια, κι αυτήν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον δρόμο. Την ένιωθα πάντα. Ποτέ αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος", ανέφερε για την τηλεόραση, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συγκίνηση που εξέφρασε μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο, δεν θέλησε να απαντήσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα