Αναβάθμισε το δίκτυο στο σπίτι ή στην δουλειά με τα νέα HUAWEI routers AX3 με WiFi 6 Plus

Όσο οι καιροί αλλάζουν και οιεξελίξεις τρέχουν, η σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet μετατρέπεται σεαπολύτως επιτακτική ανάγκη. Κι όσο το οικιακό δίκτυο φορτώνεται διαρκώς με νέεςσυσκευές και ολοένα και περισσότερους χρήστες, πολλοί καταναλωτές γρήγοραέρχονται αντιμέτωποι με πολλαπλά προβλήματα σύνδεσης: χαμηλή ταχύτητα, διακοπέςκατά τη διάρκεια συσκέψεων μέσω video, καθυστερήσεις στο ανέβασμα ή κατέβασμααρχείων, μεταβολές στο σήμα όταν συνδέονται ταυτόχρονα πολλά άτομα ή καιαπώλεια σήματος από δωμάτιο σε δωμάτιο. Αυτό που η πλειονότητα

των χρηστώναργεί να συνειδητοποιήσει, είναι πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η αναξιοπιστίατης οικιακής τους σύνδεσης να μην οφείλεται στον υπολογιστή τους, το κινητότους ή τον εκάστοτε πάροχο Internet, αλλά στο router τους, μια συσκευή τόσο κομβικήγια την ποιότητα σύνδεσης, την οποία ενδεχομένως έχουν χρόνια νααντικαταστήσουν.

Η Huawei, που δεν σταματά ποτένα αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και να προτείνει λύσεις πουδιευκολύνουν την καθημερινότητα, λανσάρει το Huawei WiFi AX3, το πρώτοrouter με τεχνολογία WiFi 6 Plus, χάρη στο οποίο οι κατοικίες και οι χώροιεργασίας των χρηστών μεταμορφώνονται σε οπλισμένα οχυρά διαδικτυακής ισχύος καιασφάλειας. Το κορυφαίο νέο router της Huawei κυκλοφορεί από την 1η Σεπτεμβρίουσε δύο μοντέλα και μάλιστα όσοι το προπαραγγείλουν μέσω του επίσημου δικτύουσυνεργατών της Huawei μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου θα αποκτήσουν άλλο ένα Huaweirouter δώρο! Συγκεκριμένα, κάθε προπαραγγελία του quad-core μοντέλου τουHuawei WiFi AX3 συνοδεύεται με δώρο το Huawei router WS5200-20,ενώ όσοι προπαραγγείλουν τo dual-core μοντέλο, θα λάβουν ως δώρο και τοHuawei router WS318n-21. Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική αυτή προσφοράκαι βάλτε οριστικό τέλος στα προβλήματα σύνδεσης, την αποδυνάμωση σήματος απόδωμάτιο σε δωμάτιο και τις συνεχείς διακοπές λόγω υπερφόρτωσης δικτύου!

Η τεχνολογική υπεροχή του WiFi6 Plus

Το Huawei WiFi AX3 είναι το πρώτο router επιπέδου WiFi 6 Plus. Τι σημαίνει αυτό; 3 φορέςκαλύτερη ταχύτητα, 4 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, περιορισμόςκαθυστερήσεων κατά ⅔ και 30% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

· Ταχύτητα 3 X: Με εύρος ζώνης 1024-QAM και 160 MHz, η συνολικήταχύτητα του Wi-Fi 6 ενισχύεται σημαντικά

· Μεγαλύτερη χωρητικότητα 4 X: Το Wi-Fi 6 (με OFDMA) επιτρέπει στοδρομολογητή να συνδέει περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα μειώνοντας τηνεπιβράδυνση.

· 2/3 Latency: Το Wi-Fi 6 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ταχύτερηαπόκριση κατά τη σύνδεση σε πολλαπλές συσκευές.

· 30% μειωμένη κατανάλωση ενέργειας: Διαπραγματευτείτε το χρόνοαφύπνισης μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών για να αποφύγετε την κατανάλωσηενέργειας ενώ περιμένετε ή βρίσκεστε σε κατάσταση αναμονής.

Στην quad-core έκδοσή του τοHuawei WiFi AX3 είναι εξοπλισμένο με το πανίσχυρο chipset της Huawei 1.4 GHzGigahome CPU (computing power 12880 DMIPS), το οποίο αποδίδει μέγιστη ταχύτητακαι σταθερότητα δικτύου*, ενώ καταφέρνει να αψηφήσει τοίχους και άλλααρχιτεκτονικά εμπόδια, έτσι ώστε να μην αποδυναμώνεται το σήμα από δωμάτιο σεδωμάτιο. Επιπλέον, το quad-core router διαθέτει τέσσερις ενισχυτές σήματος καιτο dual-core δύο, για εγγυημένη κάλυψη πολλών τετραγωνικών μέτρων. Τέλος,το Huawei WiFi AX3 έχει τη δυνατότητα να κάνει pairing με αντίστοιχα ήπαλιότερα μοντέλα router της Huawei (“mesh networking”), για ισχυρό σήμακυριολεκτικά παντού μέσα στο σπίτι, χωρίς διακοπές αποσύνδεσης καιεπανασύνδεσης του κινητού από router σε router.

*Χάρη στο εύρος ζώνηςσυχνοτήτων 1024-QAM και 160 MHz, η θεωρητική του ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα3000 Mbps (574 Mbps σε ζώνη 2,4 GHz και 2402 Mbps σε ζώνη 5 GHz).

Η ευκολία του Huawei Share

Βάλτε τέλος στους πολύπλοκουςκωδικούς και τη σύγχυση που προκαλεί η εμφάνιση διαφορετικών δικτύων στο ίδιοκτίριο. Όσα Android τηλέφωνα διαθέτουν λειτουργία NFC μπορούν να συνδεθούν στοWiFi δίκτυο, ακουμπώντας απλά πάνω στο Huawei WiFi AX3 (quad-core). Έτσι, οιεπισκέπτες σας δεν θα χρειάζεται πια να πληκτρολογούν δυσνόητους κωδικούς στατηλέφωνά τους και εσείς δεν θα χρειάζεται να αναρωτηθείτε ξανά ποιο από όλα ταWiFi της πολυκατοικίας είναι το δικό σας!

Ένα δίκτυο, πολλοί χρήστες

Χάρη στο Gigahome quad-core 1.4 GHz CPU (ή αντίστοιχα το Gigahome dual-core 1.2 GHz CPU), το επαναστατικό router της Huawei WiFi AX3 διατηρεί την ισχύ του σήματος ακόμα και όταν το δίκτυο είναι υπερ-φορτωμένο. Η Wi-Fi 6 OFDMA Multi-user Technology επιτρέπει σε πολλαπλέςσυσκευές να μοιράζονται το ίδιο φάσμα ταυτόχρονα (4 συσκευές μάξιμουμ στα 2,4GHz, 16 στα 5 GHz).

Ασφαλές δίκτυο, με τη σφραγίδα HUAWEI HomeSecTM

Το Huawei WiFi AX3 έχει λάβει όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις καιείναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν νααντιμετωπίζει αποτελεσματικά παραβιάσεις και απόπειρες hacking.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδατης Huawei Greece:
https://consumer.huawei.com/gr/routers/ax3-quad-core/
https://consumer.huawei.com/gr/routers/ax3-dual-core/

Keywords
Τυχαία Θέματα