Ανατριχίλα για την απόλυτη αναγνώριση στον Ντιρκ Νοβίτσκι από αντίπαλο

O Nτοκ Ρίβερς τερμάτισε την έννοια του σεβασμού στο μεγαλείο ενός παίκτη. Σε μία κίνηση που θα μείνει στην ιστορία, ο τεχνικός των Κλίπερς κάλεσε τάιμ-άουτ με 9 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα με τους Μάβερικς και το παιχνίδι να έχει κριθεί στη νίκη της ομάδας του με 121-112. Αυτό όμως δεν το έκανε για να κάνει πλάκα στους αντιπάλους του, αλλά για να αποθεωθεί ο Ντιρκ Νοβίτζκι!

Ο τεχνικός των Κλίπερς είδε ξαφνικά όλους να τον κοιτάνε, όταν ξαφνικά πήρε το μικρόφωνο, έδειξε τον Νοβίτζκι και ζήτησε από τους φίλους των Κλίπερς να του χαρίσουν ένα Standing Ovation!

Ο

λόγος; Αυτό ενδέχεται να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του σπουδαίου Γερμανού στο Λος Άντζελες ως αντίπαλος των Κλίπερς, αφού στα 41 του χρόνια σκέφτεται να αποσυρθεί από τα παρκέ. Ο Νοβίτζκι αιφνιδιάστηκε από αυτή την κίνηση του Ρίβερς, λέγοντας ευχαριστώ με τον τρόπο του, με τους φίλους των Κλίπερς (αλλά και των Μάβερικς που βρίσκονταν στο γήπεδο) να σηκώνονται όρθιοι και να τον χειροκροτούν για αρκετή ώρα, σε μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα