Ανακαλύψαμε το πιο διασκεδαστικό Summer Camp του 2020 για τα παιδιά σου

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό για όλους και τα παιδιά έχουν ανάγκη, ίσως περισσότερο από ποτέ, να κλείσουν τα βιβλία, να βγουν από το σπίτι, αφήνοντας πίσω την πνευματική και σωματική αδράνεια που επέφερε η πανδημία του Covid-19 και να ξεκινήσουν μια συναρπαστική καλοκαιρινή περιπέτεια.

Η Aldemar Resorts συστήνει φέτος το πιο καινοτόμο και δημιουργικό summer camp

για παιδιά από 8 έως 15 ετών, προσφέροντας ένα πλήρες πρόγραμμα με μοναδικές παροχές υψηλών προδιαγραφών. 10 – 19 Ιουλίου 2020 στο Summer Camp by Aldemar τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν 10 ημέρες δίπλα στη θάλασσα με βιωματικές εμπειρίες και εκπαιδευτικά παιχνίδια, να κάνουν φίλους, να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να μάθουν να αγαπούν και να σέβονται το περιβάλλον. Και όλα αυτά σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην Ολυμπία, λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Aldemar Olympian Village.

Το καταπράσινο τοπίο, η αμμώδης παραλία 2 χιλιομέτρων, οι πισίνες, τα γήπεδα και τα πολυτελή δωμάτια δεν είναι, όμως, οι μόνοι λόγοι που κάνουν το Summer Camp by Aldemar μοναδικό. Κάθε μέρα του προγράμματος είναι ξεχωριστή για τους μικρούς summer campers καθώς είναι αφιερωμένη και σε διαφορετική θεματική, όπως περιβάλλον, αθλήματα και Ολυμπιακοί Αγώνες, μαγειρική, τέχνες κλπ, χρησιμοποιώντας το παιχνίδι ως το βασικότερο παιδαγωγικό εργαλείο στη διάπλαση της προσωπικότητας των παιδιών.

Κάθε μέρα τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα, απασχολούνται δημιουργικά και συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως ομαδικά αθλήματα, κολύμβηση, χορός, karaoke, τοξοβολία, paintball, ποδηλασία, χειροτεχνίες με εθελοντικό σκοπό, καθώς και εργαστήρια μαγειρικής, καλλιτεχνικά εργαστήρια αλλά και εργαστήρια για το περιβάλλον. Μάλιστα, στην ομάδα της διοργάνωσης συμμετέχουν ως guests καλεσμένοι-έκπληξη για να εμπνεύσουν και να ενθουσιάσουν τα παιδιά μέσω των ειδικά σχεδιασμένων workshop!

Λαχταριστές λιχουδιές και σνακ, αγαπημένες γεύσεις και ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διατροφής ιδανικό για παιδιά, υπόσχεται ο έμπειρος σεφ του Summer Camp, ο οποίος σε συνεργασία με ειδικό διατροφολόγο ετοιμάζει καθημερινά ένα ισορροπημένο και φρέσκο μενού βασισμένο σε τοπικά προϊόντα που θα ξετρελάνει τα παιδιά! Κατόπιν ενημέρωσης, υπάρχει και η δυνατότητα για επιλογές χωρίς γλουτένη ή λακτόζη σε περίπτωση δυσανεξίας.

Φυσικά, η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί και την βασική προτεραιότητα στο Summer Camp by Aldemar γι’ αυτό φροντίζουν να διασφαλίζουν τον ύψιστο βαθμό υγιεινής τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας ενάντια στον Covid-19, ενώ παρέχεται 24ωρη φύλαξη και 24ωρη ιατρική φροντίδα.

Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το απόλυτο summer camp του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα