Αμετανόητος Τραμπ: "Γελοία η παραπομπή μου - Εγώ δεν θέλω βία"

"Εντελώς γελοία" χαρακτήρισε τη διαδικασία της παραπομπής του ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επιτέθηκε κατά της Πελόζι και του Σούμερ για το "μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην ιστορία των ΗΠΑ", μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, λίγο πριν αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο για επίσκεψη στο Άλαμο του Τέξας, όπου θα επιθεωρήσει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, είπε πως η ομιλία του στο Καπιτώλιο δεν υποκίνησε τη βία, την οποία μάλιστα "δεν τη θέλω καθόλου", τονίζοντας παράλληλα πως το θέμα της παραπομπής "προκαλεί

θυμό και είναι επικίνδυνο για τη χώρα".

"Αν διαβάσατε την ομιλία μου και όπως είπαν πολλοί, η ομιλία μου ασφαλώς και ήταν κατάλληλο. Δεν θέλουμε βία. Δεν θέλουμε καμία βία. Αυτή η παραπομπή είναι απλά η συνέχιση στο μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην ιστορία των ΗΠΑ. Είναι γελοίο. Εντελώς γελοίο.

Αυτή η παραπομπή προκαλεί θυμό. Και την κάνετε και είναι πραγματικά κάτι απαράδεκτο. Η Νάνσι Πελόζι και ο Τσακ Σούμερ συνεχίζουν αυτόν τον δρόμο και νομίζω ότι προκαλούν τεράστιο κίνδυνο και θυμό στη χώρα μας. Εγώ δεν θέλω καθόλου βία. Σας ευχαριστώ".

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παραιτηθεί, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα