Αμερικανικές εκλογές: Ο Τραμπ έκανε tweet για "κλοπή νίκης" και τον μπλόκαραν

Καθώς η καταμέτρηση των ψήφων δείχνει ντέρμπι για τις Αμερικανικές εκλογές, ο Ντόναλτ Τραμπ "ξαναχτύπησε", μέσω Twitter, καταγγέλλοντας ότι "προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές", αν και οι Ρεπουμπλικάνοι "είναι πολύ μπροστά".

"Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να

κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα", τόνισε με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως θα προβεί σε δήλωση αργότερα σήμερα.

Άμεσά το Twitter πρόσθεσε προειδοποίηση στην εν λόγω δημοσίευση για παραπλανητική ανάρτηση σχετικά με την πολιτική διαδικασία.

Σε αντίθεση με το Twitter, που αντέδρασε γρήγορα και προειδοποίησε τους χρήστες του για το μήνυμα του απερχόμενου προέδρου, το Facebook δεν έχει μπλοκάρει (ακόμα) την ανάρτηση Τραμπ.

We are up BIG, but they are trying to STEAL the Election. We will never let them do it. Votes cannot be cast after the Polls are closed!

Δημοσιεύτηκε από Donald J. Trump στις Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Την ίδια ώρα, ο Τραμπ, κάνει λόγο για "μεγάλη νίκη", παρόλο που η διαδικασία καταμέτρησης βρίσκεται ακόμα στην αρχή, μιας και οι επιστολικές ψήφοι θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα