Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές και συννεφιά

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και κατά περιόδους τα 6-7 μποφόρ Βροχές και σποραδικές καταιγίδες Πέμπτη και Παρασκευή

Σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο

τοπικά 8 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-09-2020

Στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Πιθανότητα ασθενών βροχών στην Εύβοια μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα νοτιοδυτικά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 17-09-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα νοτιοδυτικά και βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα κυρίως δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα ΒΑ 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-09-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-09-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια τις πρωινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με παροδικές βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις αυξημένες κατά περιόδους και βροχές Πέμπτη και Παρασκευή . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα