Αλίνα Κωτσοβούλου: "Ο ρόλος μου στον 'Σασμό' δεν υπάρχει στο βιβλίο, ακολούθησα το ένστικτό μου"

Για όλα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show η Αλίνα Κωτσοβούλου, την οποία απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στον "Σασμό".

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μετάβαση από τις "Άγριες Μέλισσες" στη δραματική σειρά του Alpha, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν δέχθηκε την πρόταση, ο ρόλος που της πρότειναν δεν υπήρχε στο βιβλίο, ωστόσο όταν πληροφορήθηκε για το υπόλοιπο καστ της σειράς αλλά και τους σκηνοθέτες είπε αμέσως το "ναι".

"Μου περιέγραψαν τον ρόλο μου στον 'Σασμό' γιατί δεν υπήρχε στο βιβλίο

και όταν ήρθαν τα σενάρια, άρχισα και εγώ να ανακαλύπτω αυτή τη γυναίκα και με τη βοήθεια των σκηνοθετών μας. Διάβασα το βιβλίο αλλά στο μυθιστόρημα δεν είχε μέσα τον ρόλο μου σαν υπόσταση. Χαίρομαι που κάνω αυτό τον ρόλο, είναι δύσκολος, κόντρα σε πολλά κομμάτια του χαρακτήρα μου. Προσπαθώ ακόμα, δεν θεωρώ ότι το έχω κατακτήσει ακόμα. Λαμβάνω την υποστήριξη των σκηνοθετών ευλαβικά", δήλωσε.

Η ίδια δεν δίστασε να παραδεχθεί πως τα χρόνια της κρίσης αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο μέσα σε αυτό το διάστημα όπως είπε, διερεύνησε τη δημιουργικότητά της.

"Τα τελευταία 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης τα πέρασα δύσκολα και ακόμα το περνάω. Δεν σημαίνει ότι το παίζεις σε μία σειρά ότι λύνονται τα οικονομικά σου θέματα. Οι αμοιβές είναι χαμηλές, οι συνθήκες είναι δύσκολες. Όμως τα χρόνια που δεν είχα πολλή δουλειά ή πολλά χρήματα αναγκάστηκα να διερευνήσω τη δημιουργικότητά μου. Έγραψα, έκανα σκηνοθεσίες, τραγούδησα, κάνω εκφωνήσεις στο ραδιόφωνο...", είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλίνα Κωτσοβούλου, Σασμό,alina kotsovoulou, sasmo