Αλεξίου - Λούλης - Μακρυπούλια σε μία απρόσμενη συνεργασία: Πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα τους στο Εθνικό

Ο Νίκος Καραθάνος μαγνητίζει το ενδιαφέρον μας με τη νέα παράσταση που ετοιμάζει, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Εθνικού Θέατρου. Ο σπουδαίος αυτός Έλληνας δημιουργός γράφει -μαζί με τη Λένα Κιτσοπούλου και τον Γιάννη Αστερή- και σκηνοθετεί για “Μία Νύχτα στην Επίδαυρο”, ένα έργο που θα παρουσιαστεί από τις 16 Φεβρουαρίου στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη στο Θέατρο Ρεξ.

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον

παρουσιάζει το πρωταγωνιστικό καστ της παράστασης, στο οποίο βλέπουμε εκτός από τον ίδιο και την Χάρι Αλεξίου, τον Χρήστο Λούλη, αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Επίσης στους πρωταγωνιστές ξεχωρίζουμε τον μοναδικό Θανάση Αλευρά, την Έμιλυ Κολιανδρή που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας την καλοκαιρινή Ελένη του ΚΘΒΕ, την Έλλη Πασπαλά, αλλά και την αγαπημένη Γαλήνη Χατζηπασχάλη που αποτελεί σταθερή αξία στις παραστάσεις του.

Σημειώστε πως με τη Χάρι Αλεξίου ο Νίκος Καραθάνος είχε ξανασυνεργαστεί στην "Οπερέτα" που είχε ανεβάσει πάλι στο Εθνικό θέατρο το 2016, ενώ ο Χρήστος Λούλης είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας πριν χρόνια για δηλώσεις που είχε κάνει για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Στα social media του Εθνικού Θεάτρου κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την ανάγνωση του έργου, όπου παρόντες δήλωσαν όλοι οι ηθοποιοί.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Μετά το τέλος μιας σπουδαίας παράστασης οι σπουδαίοι καλλιτέχνες μπαίνουν λιμασμένοι σε μια πασίγνωστη ταβέρνα, μπλέκονται με το προσωπικό, υποκλίνονται στους εαυτούς τους, εκεί ανάμεσα σε μπριζόλες, ψέματα και ιδρώτα, χυμάνε ο ένας πάνω στον άλλον σε ένα μακελειό χωρίς προηγούμενο που τους οδηγεί στον Κάτω Κόσμο με τη γεύση της τυρόπιτας στο στόμα.

Μια νυχτερινή φάρσα για τα ξέγνοιαστα και καμένα καλοκαίρια της ζωής μας στην Επίδαυρο, ένα μεταφυσικό μιούζικαλ για το σφίξιμο της καρδιάς μας στο πήγαινε και στο έλα αυτής της εκδρομής. Μια τρελή κωμωδία για την αληθινή τραγωδία που συμβαίνει όχι στο θέατρο, αλλά εκεί έξω… στη ζωή. Ένα μουσικό ντελίριο για την παραζάλη της υπεροψίας, ένας «εθνικός» σαρκασμός για την Ελλάδα, την αλαζονεία και την ασημαντότητά μας.

Info

Θέατρο ΡΕΞ/Τετάρτη & Πέμπτη: Διακεκριμένη Ζώνη 18€ | Α' Ζώνη 16€ | Β' Ζώνη 15€/Παρασκευή: Γενική Είσοδος 13€/Σάββατο, Κυριακή & επίσημες αργίες : Διακεκριμένη Ζώνη 25€ | Α' Ζώνη 20€/Β' Ζώνη (Θεωρεία - Ά Εξώστης) 18€/ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Στα Ταμεία του Εθνικού Θεάτρου (Κτήριο Τσίλλερ & Θέατρο Rex)/ Oι συναλλαγές στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου πραγματοποιούνται και με χρέωση κάρτας και στην TICKETSERVICES.

Online αγορά εισιτηρίων: www.ticketservices.gr / Τηλεφωνικά: 210 7234567 / Εκδοτήρια: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα