Ακυρώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Βόρεια Ελλάδα λόγω ομίχλης

Λόγω της πυκνής ομίχλης στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, ακυρώνεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε Πέλλα και Ημαθία.

Ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα και τη Βέροια και συγκεκριμένα νοσοκομεία στις πόλεις αυτές και ειδικά στα Γιαννιτσά το χώρο που προορίζεται για εμβολιαστικό κέντρο (σ.σ.: το Κέντρο Υγείας της πόλης). Η περιοδεία

αναμένεται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη ήταν άλλωστε προγραμματισμένη να γίνει τις παραμονές της άφιξης στην Ελλάδα των πρώτων δόσεων του εμβολίου κατά του κορονοϊού, με τον εμβολιασμό αρχικά των υγειονομικών και των υπερήλικων να ξεκινάει στις 27 Δεκεμβρίου, σε 5 νοσοκομεία αναφοράς στην Αθήνα.

Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 27 Δεκεμβρίου στα νοσοκομεία: Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικό, Θριάσιο και Ασκληπείο Βούλας.

Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα είναι από τους πρώτους ανθρώπους στη χώρα που θα εμβολιαστούν. Μάλιστα, έχει προσκαλέσει και τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων της Βουλής να είναι μαζί του. Ενδέχεται λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εμβολιαστεί στις 28 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα