Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Τα τρία ζευγάρια που φτάνουν στον χωρισμό

Από σαράντα κύματα περνούν οι σχέσεις των ηρώων στις "Άγριες Μέλισσες", καθώς πολλά από τα μυστικά τους βγαίνουν στη φόρα και οδηγούνται σε διάφορες συγκρούσεις, που τις περισσότερες φορές φέρνουν ανεπανόρθωτα αποτελέσματα.

Οι συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, θα δούμε να οδηγούν τρία ζευγάρια κοντά στον χωρισμό στα επόμενα επεισόδια.

Ο λόγος για τους: Δούκα - Μυρσίνη, Νικηφόρο - Ασημίνα, Κυριάκο - Ουρανία.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που είχε αφήσει ο Θωμάς Κυπραίος

πριν πεθάνει, είχαν φέρει μια μεγάλη ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι των Σεβαστών. Η νέα αποκάλυψη, ότι το παιδί της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι της Δρόσως, θα οδηγήσει τον Δούκα και τη Μυρσίνη και οριστική σύγκρουση και κοντά στο διαζύγιο.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν τα πάνε καλά εδώ και καιρό, ενώ η παράνομη σχέση της με τον Μπάμπη έχει ήδη γίνει γνωστή. Η ίδια δεν είναι η Ασημίνα που ξέραμε, αλλά ούτε και ο Νικηφόρος θυμίζει τον παλιό του εαυτό. Οι δυο τους θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο, με τον μικρό Σέργιο να βρίσκεται στη μέση.

Τέλος, ο Κυριάκος και η Ουρανία, ενώ είχαν ξεπεράσει τα μεταξύ τους εμπόδια και είχαν αφήσει στο παρελθόν τα "αγκάθια" τους, θα έρθουν σε σύγκρουση, όταν ο κλαρινιτζής μάθει πως η σύζυγός του γνώριζε για την κρυφή σχέση του γιου του, Μπάμπη, με την Ασημίνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα