Άγρια Γη: Όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (19/09) η νέα δραματική καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, "Άγρια Γη" και όπως φάνηκε ήδη από το πρώτο επεισόδιο οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Η ιστορία ξεκινά 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος γιος του Πέτρου Γαλάνη (Γιώργος Γάλλος), ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.

28 χρόνια μετά, η Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη) είναι παντρεμένη με τον Στέφανο (Πέτρος Σκαρμέας) και έχει ένα

γιο. Η «Άγρια Πλαγιά» ανήκει πλέον στη μητέρα της Όλγα Γρίβα (Ζέτα Δούκα), που τότε ήταν γραμματέας του Πέτρου. Η Όλγα, αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη και την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη (Χριστόδουλος Στυλιανού), φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη (Γιώργος Κοσκορέλλος). Η Ελπίδα όμως, δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο. Παράλληλα, ο Άρης Μάρκου (Στέφανος Μιχαήλ) επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή, του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου (Θανάσης Πατριαρχέας). Ο Άρης βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν». Ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του και γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει

Η πρεμιέρα δεν άφησε ασυγκίνητους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ξεχώρισαν ήδη την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Γάλλο και τη Ζέτα Δούκα.

Άγρια Γη - Όσα θα δούμε την Τρίτη (20/09) Η υπόθεση

Η δραματική καθημερινή σειρά "Άγρια Γη" του ΣΚΑΙ, διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη, όπου τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Ένας άντρας, ο Άρης, επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν. Θα καταφέρει η αγάπη να βάλει ένα τέλος; Η αγάπη που ξεκίνησε μαζί με το κακό κι έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα μ’ αυτό…

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας , Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού , Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού , Ελένη Μαρσίδου, Έλενα Ασημακοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Πέτρος Σκαρμέας, Νικόλας Βασιλειάδης , Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρία Ζορμπά, Σόφη Ζαννίνου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα