Αγνοούμενη νάνος, παρίστανε την 6χρονη και "ήθελε να σκοτώσει" τους θετούς γονείς της

Ένα ζευγάρι από την Ιντιάνα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι εγκατέλειψε ένα παιδί που είχαν υιοθετήσει. Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως τελικά επρόκειτο για ένα 22χρονο ενήλικο κορίτσι από την Ουκρανία, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα νανισμού και ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους.

Μετά από μια έρευνα που κράτησε πάνω από 5 χρόνια, οι Kristine και Michael Barnett αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για παραμέληση και εγκατάλειψη φιλοξενούμενου τέκνου και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η συγγραφέας Kristine Barnett

διατείνεται ότι η οικογένειά της εξαπατήθηκε σε μια υπόθεση που θυμίζει το σενάριο της ταινίας "Orphan", με το ανήλικο να είναι ένας ψυχικά διαταραγμένος ενήλικος που είχαν πάρει από μια οικονομικά αδύναμη οικογένεια.

Το κορίτσι έχει το όνομα Ναταλία και υιοθετήθηκε το 2010 από το ζευγάρι, όταν επισήμως θεωρούνταν 6 ετών.

Τρία χρόνια μετά, σύμφωνα με τους δικαστές, η οικογένεια νόμιμα μετέβαλλε την ηλικία του παιδιού σε 22 έτη και την εγκατέλειψαν στην Ιντιάνα ενώ η οικογένεια έφυγε για τον Καναδά μαζί με το άλλο παιδί τους που αντιμετωπίζει προβλήματα αυτισμού, αλλά θεωρείται "παιδί-θαύμα".

Ο γιος τους, Jake Barnett, έχει φιλοξενηθεί μάλιστα και σε εκπομπή του CBS News λόγω των κατορθωμάτων του στα μαθηματικά και έγινε δεκτός για σπουδές στον Καναδά.

Σε συνέντευξή της στη Daily Mail, η Kristine Barnett είπε ότι η υιοθεσία ήταν μια απάτη και ότι το κορίτσι δεν ήταν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν.

Η Kristine Barnett είπε ότι αυτή και ο πρώην σύζυγός της συμφώνησαν σε έκτακτη υιοθεσία το 2010. Ανέφερε ότι δεν γνώριζαν πολλές λεπτομέρειες για το παρελθόν της αλλά ήξεραν ότι η προηγούμενη οικογένεια που τη φιλοξενούσε την είχε δώσει για λόγους που δεν είχαν γίνει γνωστοί.

Η Kristine Barnett είπε ότι η Ναταλία τρομοκρατούσε την οικογένειά της, προσπάθησε να τη μαχαιρώσει ενώ κοιμόταν, ενώ κάποια στιγμή, όπως η ίδια πάντα λέει, προσπάθησε να την ωθήσει προς ένα ηλεκτρικό φράχτη και έριξε λευκαντικό στον καφέ της.

"Τα media με λένε τέρας, ότι εγκατέλειψα παιδί, αλλά δεν υπήρχε παιδί". "Η Ναταλία ήταν μια γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενηλίκου. Δεν ψήλωνε καθόλου, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει έστω λίγο για ένα ανήλικο με αυτισμό. Όλοι οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι υπέφερε από σοβαρά ψυχοπαθολογικά προβλήματα και πνευματικές διαταραχές που εντοπίζονται σε ενηλίκους".

Η Ναταλία έχει "Σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία" κάτι που κάνει την ηλικία της δύσκολα ανιχνεύσιμη χωρίς πιστοποιητικό γέννησης.

Το NBC News αναφέρει πως έχει στην κατοχή του ιατρικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ηλικία της. Το δικαστήριο ωστόσο έκρινε παράνομη την αλλαγή ηλικίας στην οποία προέβη η οικογένεια το 2012, από 8 σε 22 έτη. Το σκεπτικό του για εγκατάλειψη φιλοξενούμενου τέκνου δεν άλλαξε παρά την απολογία της μητέρας η οποία είναι μάλιστα διάσημη για τα βιβλία που γράφει για παιδιά, ενώ κάνει και διαλέξεις για τη μητρότητα.

Σύμφωνα με το WLFI-TV, η Ναταλία μπορούσε να εξαπατήσει οικογένειες για να βρίσκει στέγη ως ανήλικο υιοθετημένο τέκνο.

Το WISH-TV γράφει ότι η οικογένεια εγκατέλειψε τη Ναταλία σε ένα διαμέρισμα στο Lafayette τον Ιούνιο του 2013 και τον επόμενο μήνα έφυγαν για τον Καναδά. Η Ναταλία έζησε εκεί τα επόμενα χρόνια με τη βοήθεια των γειτόνων της.

Σύμφωνα δε με τη Washington Post, η οικογένεια πλήρωνε το ενοίκιο του σπιτιού αλλά δεν έδινε χρήματα στην ίδια. Τελευταία φορά εντοπίστηκε τον Μάιο του 2014, έκτοτε εγκατέλειψε τη στέγη της και η τύχη της αγνοείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα