Αυτός είναι ο εκατομμυριούχος που ζει με 100 δολάρια το μήνα - Θα χαρίσει 714 εκατ. δολάρια

Ένας διαφορετικός πολυεκατομμυριούχος φαίνεται ότι είναι ο Κινέζος Τσόου Γιουν-φατ, ο οποίος δήλωσε ότι ζει με περίπου 100 δολάρια το μήνα και ότι σκοπεύει να δώσει μετά τον θάνατό του, την περιουσία του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο 63χρονος ηθοποιός, που έχει παίξει σε ταινίες όπως Τίγρης και Δράκος, Αλεξίσφαιρος Καλόγερος και Τρελοί Πλούσιοι Ασιάτες αποκάλυψε τον λιτό τρόπο ζωής του και προκάλεσε αίσθηση. Δήλωσε ότι σπάνια αγοράζει νέα πράγματα, τρώει "φαγητό του δρόμου" και χρησιμοποιεί τις δημόσιες

συγκοινωνίες όσον τον δυνατόν περισσότερο. Ο Τσόου αποκάλυψε, επίσης, ότι είχε το ίδιο κινητό τηλέφωνο επί 17 χρόνια και όταν αυτό πριν λίγο καιρό σταμάτησε να λειτουργεί έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε smartphone.

Μίλησε ακόμη για την επιλογή των ρούχων του, λέγοντας ότι προτιμά να ψωνίζει σε εκπτωτικά καταστήματα και ότι φοράει μόνο ό,τι είναι άνετο, όπως ένα πουκάμισο των 14 δολαρίων και σανδάλια των 2 δολαρίων.

"Όνειρό μου είναι να είμαι ένας ευτυχισμένος και φυσιολογικός άνθρωπος. Το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή δεν είναι το πόσα χρήματα κερδίζεις αλλά πώς να διατηρήσεις μια ήσυχη ζωή και να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με έναν απλό και αμέριμνο τρόπο" δήλωσε σε ιστοσελίδα του Χονγκ Κονγκ.

Η περιουσία του Τσόου, ο οποίος βρίσκεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου περισσότερα από 40 χρόνια, εκτιμάται ότι αγγίζει τα 714 εκατ. δολάρια. Καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του δεν έχουν παιδιά, σχεδιάζουν να δώσουν τα πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. "Τα χρήματα δεν μου ανήκουν. Απλώς τα κρατάω ασφαλή προσωρινά", τόνισε ο Τσόου.

Keywords
Τυχαία Θέματα