Αυστηρό εσωκομματικό μήνυμα Μητσοτάκη: Για μένα δεν έχει σημασία η σειρά εκλογής

Το εσωκομματικό καμπανάκι χτύπησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφού έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ο κ.Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα σε όλα τα γαλάζια στελέχη ξεκαθαρίζοντας ότι για εκείνον δεν εχει καμία σημασία η σειρά εκλογής και ζητώντας με αυστηροτητα από όλους μέτρο και προσοχή. Τόνισε εξάλλου ότι ο μείζον στόχος δεν είναι ποιος θα βγει πρώτος στην εκλογική του περιφέρεια, αλλά πως η ΝΔ θα προσελκύσει ψηφοφόρους και πέραν των παραδοσιακών της κομματικών τειχών.

Ουδείς βεβαιως εκ των παρευρισκομένων σχολίασε μετά από αυτη την παρέμβαση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της συνέχειας που έδωσε στην κόντρα του με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Δένδια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο κ.Γεωργιάδης στην εκδήλωση δεν είχε κρύψει την επιθυμία (ή αγωνία του) να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς στο Βορειο Τομέα Αθηνών, όπου επίσης ειναι υποψήφιος ο έτερος αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδακης.

Keywords
Τυχαία Θέματα