YFSF: Τα δάκρυα της Μπεκατώρου, η Στικούδη-Βουγιουκλάκη και η "διπλή" Μελίνα

Συγκίνηση και όμορφες στιγμές έζησαν στο πλατό του YFSF, αλλά και όσοι παρακολούθησαν το επιτυχημένο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Υπήρχαν πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις, που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση, όπως της Κατερίνας Στικούδη σε Αλίκη Βουγιουκλάκη, του Ίαν Στρατή σε Καλομοίρα, του Πασχάλη Τσαρούχα σε Γρηγόρη Μπιθικώτση και πολλές άλλες. Υπήρξε, όμως, και μια μεγάλη έκπληξη που έκανε πολλούς να βουρκώσουν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μαρία Μπεκατώρου συναντήθηκαν ξανά και κάθισαν στον καναπέ, όπως τότε που έκαναν την εκπομπή "Καρντάσιανς", αναβιώνοντας τη μέρα που είχαν προσκεκλημένη στο πλατό τη Μελίνα Ασλανίδου, την οποία "υποδύθηκε" η παίκτρια του YFSF Μελίνα Μακρή.

Η Μαρία Μπεκατώρου συγκινήθηκε πάρα πολύ, τόσο από το reunion της παρέας, όσο και από τα πολύ όμορφα λόγια που είπε για εκείνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας τη Μπεκατώρου να δακρύσει: "Νομίζω ότι η Μαρία είναι συγκλονιστική. Διανύει την ωραιότερη στιγμή της καριέρας της. Είναι συγκλονιστική!".

Στο μεταξύ η μεταμφίεση της Μελίνας Μακρή ήταν πάρα πολύ πετυχημένη και, έτσι, ήταν η νικήτρια της βραδιάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα