WWE: Δημοσιογράφος είπε τη Peyton Royce "μη ελκυστική" λόγω... κιλών

Ο δημοσιογράφος Dave Meltzer του Wrestling Observer έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτηρίζοντας τη σταρ του WWE, Peyton Royce, "λιγότερο θελκτική" λόγω "παραπανίσιων κιλών".

Όπως είπε, ήταν πιο "ελκυστική" τον περασμένο Απρίλιο.

Η Royce εμφανίζεται πλέον μαζί με την Αυστραλή

Billie Kay στο SmackDown. Η ίδια, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Meltzer, ανέφερε στο Twitter με ειρωνική διάθεση:

"Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω Dave, να πεθάνω από την πείνα; Έτσι αρχίζουν οι εφιάλτες για τις νέες γυναίκες. Οι γυναίκες της ζωής σου πρέπει να αισθάνονται υπερήφανες".

Ο δημοσιογράφος επανήλθε ζητώντας συγγνώμη από την αθλήτρια αναφέροντας πως είναι μια "εξαιρετικά ελκυστική γυναίκα" και πως αντιλαμβάνεται "την πίεση που περνούν οι γυναίκες στον κόσμο του θεάματος για να διατηρήσουν μια εμφάνιση που δεν είναι φυσική".

Στο πλευρό της Royce στάθηκε εξ αρχής και "το ταίρι" της στο WWE, η Billie Kay η οποία χαρακτήρισε τα σχόλια του δημοσιογράφου "απαράδεκτα" και χαρακτήρισε τη συμπαίκτριά της "τέλεια ακριβώς όπως είναι. Μια δυνατή και όμορφη γυναίκα". Παράλληλα, πολλοί χρήστες του Twitter σε δικές τους αναρτήσεις έσπευσαν να υποστηρίξουν την 25χρονη από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Η πρώην σταρ του WWE, Beth Copeland, έγραψε σε δική της ανάρτηση πως το body shaming πρέπει να είναι ανοιχτό θέμα συζήτησης και πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις κακόβουλων σχολίων απέναντι στις γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα