To οικοσύστημα της Huawei μεγαλώνει!

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκετην Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου παγκόσμια συνέντευξη τύπου της Huawei, κατά την οποίαο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε έξι νέα προϊόντα, που έρχονται ναπροστεθούν στο ήδη πολυποίκιλο οικοσύστημα συσκευών της Huawei. Με επίκεντροτην τεχνολογική ανάγκη του καταναλωτή, η Huawei συνεχίζει να αναπτύσσεταιδιαρκώς και να διευρύνει

το προϊοντικό ήδη αναβαθμισμένο πορτφόλιο.

Τα έξι νέα προϊόντα πουανακοίνωσε η Huawei είναι: τα HUAWEI FreeBuds Pro και τα HUAWEI FreeLace Pro,εξελιγμένες εκδόσεις των αναγνωρισμένων ακουστικών της Huawei με Active NoiseCancellation (ANC), το HUAWEI WATCH GT 2 Pro και το HUAWEI WATCH FIT, κορυφαίαwearables με εντυπωσιακή αισθητική, νέα προγράμματα άθλησης και εξελιγμένεςδυνατότητες παρακολούθησης φυσικής άσκησης και τέλος, το HUAWEI MateBook X καιτο HUAWEI MateBook 14, δύο νέα λάπτοπ, ελαφριά, πανίσχυρα και με αμέτρητεςδυνατότητες χάρη στο καινοτόμο σύστημα Huawei Share.

Συνεπής στην στρατηγική της,που υπηρετεί την “All-scenario Seamless AI Life” -δηλαδή μια ζωή πιο απλή καιπιο εύκολη με τη βοήθεια «έξυπνων» συσκευών που επικοινωνούν και συνεργάζονταιμεταξύ τους, απογειώνοντας την εμπειρία χρήσης- η Huawei φέρνει στον καταναλωτήνέα προϊόντα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και σχετίζονται με διαφορετικέςπτυχές της καθημερινότητας: την επαγγελματική ζωή, την άθληση, την ψυχαγωγίακαι τη ζωή στο σπίτι.

Ο Richard Yu, ExecutiveDirector και CEO της Huawei Consumer BG, δήλωσε σχετικά: «Οι ξεχωριστέςεμπειρίες χρήσης σχετίζονται με την καινοτομία, και το δικό μας ταξίδι στηνκαινοτομία ξεκινά και τελειώνει από τον καταναλωτή. Μελλοντικά θα συνεχίσουμενα δουλεύουμε με τους πολύτιμους συνεργάτες μας, για να προσφέρουμε ακόμα πιο«έξυπνες» και ακόμα πιο ποιοτικές εμπειρίες στους καταναλωτές μας, παγκοσμίως.”

HUAWEIFreeBuds Pro & HUAWEI FreeLace Pro: ANC και κορυφαία εμπειρία ήχου

Τα HUAWEI FreeBuds Pro είναι τα πρώτα true wireless stereo (TWS) ακουστικά με δυναμικό noise cancellation. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμότους, τα νέα ακουστικά της Huawei αναγνωρίζουν το είδος θορύβου που παράγεταιστο περιβάλλον του χρήστη και αλλάζουν μεταξύ τριών προφίλ – General, Cosy καιUltimate – για ακόμα πιο αποτελεσματική απομόνωση των ενοχλητικών ήχων.Επιπλέον, τα HUAWEI FreeBuds Pro (τα οποία επιτυγχάνουν noise cancellationεπιπέδου 40dB) συνδέονται με συσκευές που υποστηρίζουν Android, iOS ή Windows,προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να περνά εύκολα από τη μία συσκευή στην άλλη,ενώ πιο εύκολα γίνεται και ο προσαρμοσμένος έλεγχος των ακουστικών, με τονχρήστη να μπορεί να επέμβει στις ρυθμίσεις κάνοντας swipe ή αγγίζοντας τονβραχίονα των ακουστικών.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση ηHuawei ανακοίνωσε και τα νέα HUAWEI FreeLace Pro, που υποστηρίζουν επίσης noisecancellation μέχρι 40dB και αναπαράγουν υψηλής ποιότητας ήχο, ενώ η μπαταρίατους είναι τόσο ισχυρή που με μόλις πέντε λεπτά φόρτιση μπορεί να αντέξει πέντεώρες συνεχούς μουσικής αναπαραγωγής.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro &HUAWEI WATCH FIT: επαγγελματικού επιπέδου gadgets για καθημερινή χρήση

Η smartwatch οικογένεια τηςHuawei εμπλουτίζεται. Το νέο και υπέρκομψο HUAWEI WATCH GT 2 Pro, διαθέτειανθεκτική μπαταρία που διαρκεί μέχρι και δύο εβδομάδες και είναι εξοπλισμένο μεπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, καθώς και επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίεςπαρακολούθησης φυσικής άσκησης.

Η παρακολούθηση υγείας γίνεταιακόμα πιο αξιόπιστη χάρη στο HUAWEI TruSeen™ 4.0+ το οποίο καταγράφει μεακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς. Επιπλέον, το νέο smartwatch της Huaweiδιαθέτει προγράμματα για νέα αθλήματα, όπως Σκι, Σκι Αντοχής, Snowboarding καιGolf.

Όσον αφορά το σχέδιο, το νέοHUAWEI WATCH GT 2 Pro είναι κατασκευασμένο από premium υλικά: κρύσταλλο,τιτάνιο και πηλός συνθέτουν ένα κομψό και άνετο αξεσουάρ που ενδείκνυται γιακαθημερινή χρήση.

Το δεύτερο νέο μέλος τηςοικογένειας wearables της Huawei είναι το HUAWEI WATCH FIT, το πρώτο αθλητικόHuawei smartwatch με στρογγυλεμένη ορθογώνια πρόσοψη και AMOLED οθόνη 1,64ιντσών, που αναδεικνύει καλύτερα το περιεχόμενο και επιτρέπει περισσότερηδιάδραση μεταξύ του χρήστη και της συσκευής.

Ζυγίζοντας μόλις 34γρ., τοHUAWEI WATCH FIT είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα αθλητικό wristband. Χάρη στολογισμικό της HUAWEI TruSeen™ 4.0, το νέο smartwatch χρησιμοποιεί προηγμένουςπολυ-αισθητήρες και αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, προκειμένου ναπαρακολουθεί αξιόπιστα τους καρδιακούς παλμούς 24 ώρες το 24ωρο και νακαταγράφει τυχόν μεταβολές στα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Παράλληλα αναλύει καιάλλα δεδομένα, όπως η ποιότητα ύπνου ή το επίπεδο άγχους. Τέλος, προσφέρεισυμβουλές άθλησης, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να διάγουν μια καλύτερη και πιουγιεινή ζωή.

Το HUAWEI WATCH FIT είναι τοπρώτο Huawei smartwatch που υποστηρίζει Quick-workout Animations. Συνδυάζοντας44 standard προγράμματα άθλησης (όπως κάψιμο λίπους, ανακούφιση μυϊκών πόνων,body building κ.α.) με 12 κινούμενα γραφικά, αυτή η λειτουργία βοηθά τουςχρήστες να αθλούνται καλύτερα. Το HUAWEI WATCH FIT διαθέτει 13 προγράμματα γιατρέξιμο ειδικά σχεδιασμένα για τους φανατικούς του jogging. Ο ρυθμός τρεξίματοςαναλύεται επιστημονικά με τα αποτελέσματα να παρέχονται σε πραγματικό χρόνο,προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να βελτιώσουν επιτόπου την προπόνησή τους.Επιπροσθέτως, ιδανικό και για προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, το νέο smartwatchτης Huawei προσφέρει 96 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS καιείναι αδιάβροχο (5ATM).

Παρότι μικρή σε μέγεθος, ημπαταρία του smartphone διαρκεί μέχρι και 10 ημέρες και γεμίζει τόσο γρήγορα,που 5 μόλις λεπτά φόρτισης αρκούν για να αντέξει το HUAWEI WATCH FIT μίαολόκληρη ημέρα.

HUAWEI MateBook X & HUAWEIMateBook 14: μέγιστη φορητότητα, μέγιστη παραγωγικότητα

Νέα μοντέλα έρχονται και στησειρά φορητών υπολογιστών της Huawei: το HUAWEI MateBook X συνδυάζει κομψόσχεδιασμό και πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Με βάρος μόλις 1 κιλό,το ελαφρύ αυτό λάπτοπ, έχει μέγιστο πάχος 13,6 χιλιοστά και είναι μικρότερο απόμία σελίδα A4, πράγμα που σημαίνει πως χωρά άνετα σε μια backpack, για νασυνοδεύει τον χρήστη παντού.

Το νέο HUAWEI MateBook X είναιτο πρώτο λάπτοπ με Οθόνη 3K Infinite FullView Display, χωρίς πλαίσιο, γιαβέλτιστη εμπειρία χρήσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, λειτουργείκαι ως οθόνη αφής, υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως το Fingers GestureScreenshot, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν screenshot της οθόνηςκάνοντας swipe προς τα κάτω με τρία δάχτυλα, όσο εύκολα γίνεται και σε έναsmartphone.

Με επεξεργαστή Intel® Core™10ης γενιάς, το νέο λάπτοπ της Huawei επιτυγχάνει μέγιστη απόδοση και ενδείκνυταιγια καθημερινή χρήση. To touchpad είναι μεγαλύτερο κατά 26% σε σχέση με ταλάπτοπ της προηγούμενης γενιάς και είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία HUAWEIFree Touch για να προσφέρει απτική ανάδραση (haptic feedback). Βελτιωμένο είναικαι το πληκτρολόγιο, καθώς και το σύστημα ήχου, το οποίο διαθέτει τέσσεραηχεία, για μέγιστη ισχύ.

Η λειτουργία Multi-screenCollaboration κάνει το HUAWEI MateBook X ακόμα πιο ευέλικτο, αφού επιτρέπει τηνταυτόχρονα διασύνδεση πολλαπλών συσκευών και μάλιστα η πρόσβαση σ’αυτή τηλειτουργία γίνεται πλέον πιο εύκολα από ποτέ, αφού το touchpad διαθέτει ένδειξηHuawei Share. Οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται και το PC και το smartphoneμέσω της ίδιας οθόνης, να πραγματοποιούν video-κλήσεις απλές τηλεφωνικέςκλήσεις στον υπολογιστή, να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ των συσκευών ή ναεπεξεργάζονται στο PC αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο smartphone.

Τέλος, το HUAWEI MateBook Xείναι το πρώτο λάπτοπ Huawei που υποστηρίζει Wi-Fi 6, το οποίο επιτυγχάνειτρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων σε σχέση με το Wi-Fi 5.

Όλες αυτές οι καινοτομίεςπροέκυψαν για να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, οι οποίοιανήκουν σε μια εποχή που η Huawei ονομάζει εποχή “mobile productivity 3.0.”Αυτή η γενιά χρηστών αναζητά υπολογιστές ισχυρών επιδόσεων που έχουν τηδυνατότητα να συνεργάζονται με άλλες πλατφόρμες και άλλες συσκευές, για μέγιστηπαραγωγικότητα και κορυφαία εμπειρία χρήσης.

Στην virtual παρουσίασή της, ηHuawei αποκάλυψε επίσης το HUAWEI MateBook 14. Κομψό και ισχυρό, το HUAWEIMateBook 14 διαθέτει επεξεργαστή της AMD Ryzen 4000 H Series και ανεμιστήρεςHUAWEI Shark Fin Fans, για καλύτερη απόδοση και μέγιστη ανθεκτικότητα, ακόμακαι σε συνθήκες υπερφόρτωσης. Πέραν της εξαιρετικής απόδοσής του, το HUAWEIMateBook 14 έχει οθόνη 2K HUAWEI FullView Display και υποστηρίζει «έξυπνες»λειτουργίες όπως το Multi-screen Collaboration για τους χρήστες που βρίσκονταισυνεχώς εν κινήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα