To livestreaming έγινε livescreaming: Γέννησε μόνη on camera με 1 εκ. θεατές

Η Sarah Schmid είχε το know how από τις γέννες. Πέραν του ότι είναι γιατρός, έχει γεννήσει άλλες πέντε φορές εκτός νοσοκομείου (σε δάσος, σε νερό, στο σαλόνι, τον κήπο).

Τα παιδιά της είναι ηλικίας από 11 χρόνων έως 1 και παρακολούθησαν τον ερχομό του νέου μωρού, live μαζί με 1.4 εκατομμύρια άλλους θεατές. Στο Live feed μέσω της σελίδας της στο YouTube είχε 688.000 views.

Μια δεύτερη κόπια της γέννας είχε 700.000 views.

Αλλά γιατί ταλαιπωρήθηκε; Όπως είπε στη The Sun, ένα χρόνο μετά τον ερχομό του τελευταίου της αγοριού, "τις παλιές εποχές, τα κορίτσια παρακολουθούσαν τις μητέρες τους να γεννούν, ώστε να ξέρουν τι να περιμένουν. Δεν υπάρχει πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο από αυτό που έκανα. Ειδικά η γέννα χωρίς παρέμβαση είναι κάτι το πολύ σπάνιο". Εξήγησε πως είχε ποικίλες αντιδράσεις. "Κάποιοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι και άλλοι μου έγραψαν ότι έκανα το πιο ηλίθιο πράγμα. Δεν με νοιάζει. Αγαπώ την ευτυχισμένη και υγιή οικογένεια μου".

Το πρώτο της παιδί το απέκτησε στο σπίτι της, τον Σεπτέμβριο του 2006 με τη βοήθεια μαίας, χωρίς επισκληρίδιο. Το δεύτερο το γέννησε σε δάσος, χωρίς μαία -χρειάστηκε 15 ώρες και ομολόγησε πως "η διαδικασία ήταν μακρά και οδυνηρή. Προσπάθησα να κάνω όσα είχα διαβάσει". Όπως είπε "τα νοσοκομεία με αγχώνουν, ενώ στη φύση χαλαρώνω".

Το trailer της ελεύθερης γέννας

Keywords
Τυχαία Θέματα