The Voice: Το ακατάλληλο ανέκδοτο του Μουζουράκη και η καρέκλα που δε γύρισε

Ο Πάνος Μουζουράκης και το πικάντικο χιούμορ του "ξαναχτύπησαν" στο χθεσινό επεισόδιο με τις blind auditions του "The Voice". Όταν στη σκηνή του talent show ανέβηκε ο διαγωνιζόμενος εν ονόματι λεγόταν Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο κριτής πληροφορήθηκε το όνομά του, τού ήρθε στο μυαλό ένα σόκιν ανέκδοτο, το οποίο δεν θα μπορούσε να ειπωθεί στην τηλεόραση πριν τα μεσάνυχτα.

«Είναι ακατάλληλο για την τηλεόραση, νομίζω» είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Κωστής Μαραβέγιας απάντησε: «Με τον Μουζουράκη, δεν υπάρχει ακατάλληλο για την τηλεόραση». Ο Σάκης Ρουβάς επέμεινε να το ακούσει -παρά τις προειδοποιήσεις ότι εμπεριέχει ακατάλληλες λέξεις- και έτσι ο Μουζουράκης πήρε τον λόγο και το είπε στον αέρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο συνέβη ένα απρόοπτο χωρίς προηγούμενο στο μουσικό talent show: Μια διαγωνιζόμενη τραγούδησε, αλλά δεν έπεισε τους κριτές να πατήσουν το κόκκινο κουμπί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ερμηνεία της, οι τέσσερις καρέκλες θα γυρνούσαν αυτόματα μπροστά, προκειμένου οι κριτές να μιλήσουν μαζί της.

Μόνο που η καρέκλα του Πάνου Μουζουράκη δεν γύρισε και ο ίδιος σήκωσε το καπάκι για να δει τι συνέβη και φυσικά να κάνει και το δικό του γνωστό χιούμορ. Λίγες στιγμές μετά, ωστόσο, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα