The Voice: Η έκπληξη του Στέλιου Ρόκκου στους κριτές - Πώς αντέδρασαν

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους coaches του The Voice, αλλά και τους τηλεθεατές, το βράδυ της Κυριακής, όταν ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε στο stage του μουσικού ριάλιτι.

Οι κριτές είχαν τις καρέκλες τους γυρισμένες και περίμεναν να ακούσουν τον επόμενο διαγωνιζόμενο, που θα προσπαθούσε να τους εκπλήξει με τις φωνητικές του ικανότητες και να λάβει μία θέση στο παιχνίδι.

Τότε, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε

να τραγουδά το αγαπημένο "Έμεινα εδώ", με την Έλενα Παπαρίζου να γυρνάει την καρέκλα της αμέσως, από τις πρώτες κιόλας νότες.

Η Έλενα ήταν φανερά ενθουσιασμένη, ενώ αμέσως μετά το κουμπί πάτησε ο Σάκης Ρουβάς απορημένος και ακολούθησαν οι Πάνος Μουζουράκης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που έμειναν έκπληκτοι.

Όλοι σηκώθηκαν και τον αγκάλιασαν θερμά, ενώ ο Ρόκκος έκανε πλάκα στον Ρουβά και την Παπαρίζου, με τους οποίους εμφανίζεται φέτος σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Δήλωσε πως λόγω της έλλειψης των δύο κριτών του Voice από τις πρόβες, έχει αναγκαστεί να κάνει τα πάντα μόνος του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Κάνω τις πρόβες του Ρουβά, κάνω τις πρόβες της Παπαρίζου, κάνω και κάτι άλλες πρόβες, βάζω και ένα πινέλο και βάφω τον τοίχο του μαγαζιού μπλε".

Στο τέλος, ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Στέλιο και την Ελένα το "Όσο έχω εσένα" και ξεσήκωσαν το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Voice, Στέλιου Ρόκκου, - Πώς,Voice, steliou rokkou, - pos