Survivor All Star: Εντάσεις μετά την ένωση – "Πάει η ηρεμία μας, μπορεί να τα βροντήξω και να φύγω"

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (24/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, οι εντάσεις και οι διαφωνίες δεν άργησαν να έρθουν, καθώς οι παίκτες οδηγήθηκαν τελικά σε μια κοινή καλύβα.

Οι παίκτες αρχικά ξεκίνησαν να διαφωνούν για την επιλογή θέσης στον ύπνο, ενώ στην συνέχεια ακούστηκαν πολλά σχόλια για στημένη ψηφοφορία στο πάρτι της

ένωσης.

"Αυτό σίγουρα δεν θα πάει καθόλου καλά. Μάλλον επιστροφές-καταστροφές θα γίνουν εδώ πέρα. Ήδη έχουμε χωρίσει πλευρές πού θα κοιμάται η Μπλε και πού η Κόκκινη ομάδα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πάει η ηρεμία μας. Ό,τι ζήσαμε από ηρεμία τελείωσε. Αρκετοί χάρηκαν και αρκετοί όχι. Εμένα δεν με πολυένοιαζε", είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης απομακρύνθηκαν μόλις ξεκίνησαν οι εντάσεις στην καλύβα, καθώς δεν άντεξαν.

"Όταν άρχισαν να ανεβαίνουν τα αίματα, υπήρχαν και κάποια beef, πήρα τον Σάκη και του είπα να φύγουμε. Πνίγομαι και εκείνος τα ίδια αισθάνεται. Δόξα τω Θεώ που έχω έναν άνθρωπο να συνεννοούμαι. Πρέπει να συμβιώνω με άλλους 9 ανθρώπους, αυτό μου δημιουργεί στρες. Υπάρχει βαβούρα, οχλαγωγία. Αυτή η εξέλιξη δεν με βοηθάει, μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ", σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Εντάσεις, – Πάει,Survivor All Star, entaseis, – paei