Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές της ψηφοφορίας και οι αποψινές εκπλήξεις

Ένα βίντεο με κομμένες σκηνές από το επεισόδιο της Τρίτης (09/2) του "Survivor 4" πρόβαλε η εκπομπή "Love it", δείχνοντας αποσπάσματα από την ψηφοφορία, μέσω της οποίας βγήκε υποψήφιος ο Κρις Σταμούλης. Υπενθυμίζεται ότι προτεινόμενοι για αποχώρηση είναι επίσης ο Δημήτρης Μακρόπουλος και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στις κομμένες σκηνές βλέπουμε την Μαριαλένα, τον Πάνο

Καλλίδη και την Άννα Μαρία Βέλλη να ψηφίζουν τον Κρις, αναφέροντας πως οι αθλητικές του επιδόσεις έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό και πως είναι αρκετά αδύναμος αγωνιστικά πλέον.

Επίσης, βλέπουμε την κόκκινη ομάδα να σχολιάζει την μπλε, με τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη να αναφέρουν πως δεν έπρεπε να είναι υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλεσαν εχθρική τη στάση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Αλέξη Παππά.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 4

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2) οι παίκτες των δύο ομάδων θα "ριχτούν" στη μάχη για ένα αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας. Επίσης, θα μάθουμε ποιος παίκτης ή παίκτρια των Μπλε θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα