Survivor 4: Άγριος καβγάς στους Μπλε - Η Ελευθερία "άδειασε" τον Τζέιμς

Ένας μεγάλος καβγάς εκτυλίχθηκε στην παραλία των Μπλε στο "Survivor 4" τη Δευτέρα (22/03), μετά την ήττα της ομάδας από τους Κόκκινους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Μπλε έχασαν και έτσι θα έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού. Προτού μεταβούν εκεί, όμως, ο Τζέιμς πρότεινε στην ομάδα να συζητήσουν σε πολιτισμένο κλίμα τις ψήφους τους, ώστε να λυθούν οι όποιες απορίες και παρεξηγήσεις, με τον

ίδιο να εξομολογείται μπροστά σε όλους ότι θα ψηφίσει την Ελευθερία Ελευθερίου για αγωνιστικούς λόγους. Η ίδια δεν πήρε πολύ καλά την απόφασή του, αναφέροντάς του ότι έχει αυτογνωσία και ότι τόσο καιρό ποτέ δεν τη στήριξε την ώρα του αγώνα ή όταν γυρνάει στον πάγκο.

Το ένα έφερε το άλλο και η συζήτηση στο πολύ γρήγορα εκτροχιάστηκε, με την Ελευθερία να ανασύρει περιστατικά από το πρόσφατο παρελθόν στο "Survivor 4" και να εκφράζει στον Τζέιμς όλα της τα παράπονα, αναφέροντάς του πως ποτέ δεν την στήριξε, ακόμη και όταν όλοι οι άντρες ήταν εναντίον της και την έκαναν να κλαίει. Η τραγουδίστρια μίλησε για το γεγονός ότι οι δυο φίλοι υπερασπίστηκαν την Άννα Μαρία ως γυναίκα όταν θίχτηκε, αλλά δεν υπερασπίστηκαν την ίδια όταν ο Αλέξης είχε αναφέρει πως φλερτάρει τους συμπαίκτες της για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, μάλιστα, σε κάποια φάση βγήκε εκτός εαυτού, ουρλιάζοντας πως δεν την αφήνουν να μιλήσει και φωνάζοντας πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Τζέιμς, ενώ έφυγε για να βρει τον Αλέξη και να τον φέρει στην κουβέντα. Όπως είπε η ίδια, όταν ο Αλέξης δεν βρίσκεται στην καλύβα, ο Τζέιμς και η παρέα του μιλάνε πολύ, ενώ όταν εκείνος είναι μπροστά τον φοβούνται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα