Survivor 3: Η διπλή ήττα, τα νούμερα τηλεθέασης και το επόμενο αγώνισμα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το "Survivor Ελλάδα - Τουρκία", καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό που περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία την τρίτη σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης. Η αγωνιώδης μουσική του Survivor ακούστηκε ξανά στον ΣΚΑΙ, με τους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες να αγωνίζονται με δύναμη και πάθος για το ποιος θα επικρατήσει και ποιος θα κερδίσει τα έπαθλα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης

και ο Ατζούν Ιλιτζαλί μας σύστησαν τις δύο ομάδες, οι οποίες απαρτίζονται φέτος από παίκτες που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη γυμναστική. Όλοι τους φάνηκαν προετοιμασμένοι, καλά διαβασμένοι και, η αλήθεια είναι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, με μεγάλη πίστη στον εαυτό τους. Ποιοι, όμως, υποτίμησαν τους αντιπάλους τους και δεν κατάφεραν όσα θα ήθελαν;

Στο πρώτο αγώνισμα, που είχε ως έπαθλο την κατοικία των παικτών, νίκησαν οι Τούρκοι παίκτες. Έτσι, είχαν τη δυνατότητα να πάρουν υλικά για να φτιάξουν την καλύβα τους, σε αντίθεση με τους Έλληνες που θα πρέπει να κοιμηθούν εντελώς εκτεθειμένοι στην άμμο για δύο ολόκληρες μέρες. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της ελληνικής ομάδας, που δεν τους άφησε, ωστόσο, να απογοητευτούν και να κάνουν πίσω.

Έπειτα, ήρθε το δεύτερο αγώνισμα, που ήταν ασυλίας. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την τουρκική, ενώ υπήρξε και ο πρώτος τραυματισμός ενός Έλληνα παίκτη, του Δημήτρη, ο οποίος χτύπησε στο πόδι. Το 10-6 των Τούρκων έναντι των Ελλήνων στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους την πρώτη μέρα του Survivor, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα δεν πτοήθηκε και ευελπιστεί σε μια νίκη το βράδυ της Κυριακής.

Η δεύτερη μέρα προβολής του Survivor 3 θα είναι γεμάτη πάθος, ενώ δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και οι τραυματισμοί - συγκεκριμένα μίας παίκτριας από την ελληνική ομάδα. Όπως βλέπουμε στο trailer της Κυριακής, οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν αυτή τη φορά και το αγώνισμα στο οποίο θα αναμετρηθούν με τους Τούρκους, θα περιλαμβάνει συνεργασία της ομάδας, ισορροπία, τροχούς, ψυχραιμία και ταχύτητα!

Η πρεμιέρα, πάντως, του "Survivor Ελλάδα - Τουρκία" φαίνεται πως ήταν ελκυστική για μεγάλη μερίδα του κοινού, που συντονίστηκε στον ΣΚΑΙ και παρακολούθησε το αγαπημένο ριάλιτι περιπέτειας και επιβίωσης. Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, στο γενικό σύνολο το Survivor 3 έκανε 26,9% , ενώ στο δυναμικό κοινό 18- 54 έκανε μέσο όρο 28,5%. Μάλιστα, άγγιξε ακόμα και το 32,5%.

Keywords
Τυχαία Θέματα