Spiderman και Avengers θα κοντραριστούν στα φετινά MTV Awards

Δύο θρυλικές ταινίες, το Spiderman: Into the spider-verse και το Avengers : Endgame με το οποίο σηματοδοτείται και το φινάλε των ταινιών Marvel, θα αναμετρηθούν στα φετινά MTV Movie & TV Awards για τον τίτλο της καλύτερης ταινίας της χρονιάς. Το Spiderman:

Into the Spider-Verse κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τα συγκλονιστικά του εφέ. Κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου του 2018 και μέσα σε λίγους μήνες πρόλαβε να αποφέρει το ογκώδες ποσό των 375,4 εκατομμυρίων δολαρίων από εισπράξεις, όταν ο προϋπολογισμός του είχε κοστίσει 90 εκατομμύρια. Έχει ήδη βραβευθεί με Όσκαρ για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων, με BAFTA, ενώ έχει κατακτήσει και 4 ακόμη βραβεία. Το τραγούδι της ταινίας Sunflower, που «υπογράφουν» οι Post Malone και Swae Lee, δύο απ’ τους κορυφαίους ράπερ της νέας γενιάς, έχει γράψει περισσότερα από 500.000.000 views στο YouTube!

Το Avengers: Endgame έκανε πάταγο, με τους σκηνοθέτες Άντονι και Τζόι Ρούσο να καθηλώνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες εκατομμύρια θαυμαστές της Marvel για την «Τελευταία πράξη» των θρυλικών ταινιών των Εκδικητών. Κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου, με το budget της παραγωγής να έχει αγγίξει τα 356 εκατομμύρια ευρώ! Φυσικά, η ταινία έχει καταφέρει μέσα σε 19 μέρες απ’ την κυκλοφορία της να φέρει το εξωφρενικό ποσό των 730 εκατ. ευρώ, και μένει να δούμε αν θα ξεπεράσει το Avatar των 2.09 δισεκατομμύρια δολαρίων! Tα βραβεία του MTV Movie & TV Awards θα λάβουν χώρα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια στις 18 Ιουνίου, με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Ζακαρί Λεβί!

Keywords
Τυχαία Θέματα