Secret Santa: Εταιρεία έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο μπόνους αξίας 10 εκατ. δολαρίων

Όταν, κατά τη διάρκεια του ετήσιου χριστουγεννιάτικου πάρτι μίας εταιρείας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, μοιράστηκαν κόκκινοι φάκελοι στους υπαλλήλους, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα αντίκριζε.

Γι' αυτό το λόγο, η έκπληξη των 198 υπαλλήλων που έλαβαν απροειδοποίητο Bonus που ανερχόταν κατά μέσο όρο στα 50.000 δολάρια, ήταν τεράστια.

"Μόλις άνοιξα τον φάκελο, βρισκόμουν σε σύγχυση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω", ανέφερε ένας από τους υπαλλήλους.

"Δεν μπορούσα να

διανοηθώ πως έβλεπα αυτό που έβλεπα. Δεν έχω καν λέξεις για να περιγράψω το πώς ένιωσα, ήταν υπέροχο και απίθανο, Ακόμα βρίσκομαι σε σοκ. Σίγουρα σου αλλάζει τη ζωή".

Ο Πρόεδρος της St. John Properties, Lawrence Maykrantz δήλωσε στο CNN ότι η εταιρεία είχε φτάσει έναν μεγάλο στόχο με την ανάπτυξη 20 εκατομμυρίων τετραγωνικών σε κτηματομεσιτικά, διπλασιάζοντας τα ποσοστά της μέσα σε 14 χρόνια.

"Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να ευχαριστήσουμε όλους τους υπαλλήλους μας που μας βοήθησαν στο να κατακτήσουμε το στόχο μας, και θέλαμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο", είπε ο Maykrantz.

Κάθε υπάλληλος έλαβε χρήματα με βάση τα χρόνια που εργαζόταν στην εταιρεία. Το μικρότερο ποσό των 100 δολαρίων ήταν για έναν υπάλληλο, ο οποίος προσελήφθη μόλις και δεν είχε καν ξεκινήσει να εργάζεται. Το μεγαλύτερο bonus ήταν 270.000 δολάρια.

"Είναι πραγματικά ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Όλοι ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι. Ούρλιαζαν, έκλαιγαν, γελούσαν, αγκαλιάζονταν" ανέφερε ο Πρόεδρος της εταιρείας.

"Έκαναν ουρά για να μας αγκαλιάσουν, να μας φιλήσουν και να σφίξουν το χέρι μας. Ο καθένας μας έλεγε τι επρόκειτο να κάνει με αυτά τα χρήματα. Κάποιοι πλέον δεν έχουν χρέη, αποπλήρωσαν τις πιστωτικές τους κάρτες, τα δάνειά τους, ότι χρωστούσε ο καθένας" συμπλήρωσε.

"Είμαστε πολύ περήφανοι για τους υπαλλήλους μας. Είναι ο λόγος της επιτυχίας της εταιρείας μας. Και θέλαμε με έναν εντυπωσιακό τρόπο να τους ευχαριστήσουμε και νομίζω ότι το πετύχαμε" κατέληξε ο Πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Secret Santa, Εταιρεία,Secret Santa, etaireia