MasterChef: "Καρφιά" Μαριάννας σε Κατερίνα - "Χαίρομαι πάρα πολύ που έφυγες"

Σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό βρέθηκαν οι παίκτες του MasterChef 4 τη Δευτέρα, αφού επισκέφθηκαν το νέο Σιδηροδρομικό Μουσείο της Αθήνας και κλήθηκαν να μαγειρέψουν εκεί.

Ο Γιώργος, έχοντας την κάρτα ασυλίας, ήταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας με τους Σταύρο, Σταυρή, Διονύση και Μαριάννα, ενώ στην αντίπαλη ομάδα αρχηγός ήταν η Ντέμη με τους Μάρλεν, Τζον, Δημήτρη, Μαρία.

Από την παρέα, φυσικά, έλειπει η Κατερίνα, η οποία αποχώρησε

την προηγούμενη βδομάδα από τον μαγειρικό διαγωνισμό του Star, κάνοντας αρκετούς συμπαίκτες και συμπαίκτριές της να χαρούν.

Μία από αυτές ήταν και η Μαριάννα, η οποία δεν δίστασε να εκφράσει τη χαρά της στην κάμερα του MasterChef 4, ενώ καθώς μαγείρευε στην ομάδα του Γιώργου, σιγοτραγουδούσαν μαζί το "Ρίνα Κατερίνα".

Έπειτα, η Μαριάννα δήλωσε πως ο Διονύσης μετακόμισε στο ρετιρέ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Διονύσης είναι σε καινούργιο δωμάτιο από σήμερα, από χθες το βράδυ για την ακρίβεια. Έχει πάει στο ρετιρέ. Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πάει σε ένα σπίτι το οποίο είναι στοιχειωμένο.

"Χαίρομαι πάρα πολύ, Κατερίνα που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω! Και ναι, θα φτάσεις στον τελικό! Θα έρθεις να τον δεις", πρόσθεσε σε έντονο ύφος η Μαριάννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα