MasterChef: Η Μάρλεν ξεμπρόστιασε τη Μαρία - "Παίζεις βρώμικα"

Με Mystery Box ξεκίνησε η βδομάδα για τους 11 επίδοξους μάγειρες του MasterChef 4, με τη Μάρλεν να κερδίζει την δοκιμασία και, έτσι, να λαμβάνει κάποια πλεονεκτήματα κατά το Τεστ Δημιουργικότητας που ακολουθεί.

Η Μάρλεν επέλεξε, αρχικά, να μην μαγειρέψει μαζί με τους συμπαίκτες της και να πάει στον εξώστη με ασφάλεια, χωρίς να διακινδυνεύσει τη θέση της. Έπειτα, μοίρασε τα υλικά της επόμενης δοκιμασίας στους συμπαίκτες της και

εκεί βρήκε την ευκαιρία να πάρει σκληρή εκίδηση από όσους δεν συμπαθεί, όπως τη Μαρία.

Η Μάρλεν αποφάσισε να δώσει τα πιο δύσκολα υλικά στη Μαρία και όταν οι κριτές την ρώτησαν μπροστά σε όλους γιατί τα δίνει στη συγκεκριμένη παίκτρια, η Μάρλεν δεν δίστασε να απαντήσει και, μάλιστα, να την "ξεμπροστιάσει".

Είπε χαρακτηριστικά: "Επιλέγω τη Μαρία γιατί παίρνω το αίμα μου πίσω για αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρώμικα και ας την βλέπετε τόσο χαριτωμένη". "Εγώ είπα αυτό που πιστεύω", πρόσθεσε, όταν ο Πάνος Ιωαννίδης την ρώτησε έκπληκτος τι εννοεί.

"Για αυτό που έγινε μπορεί να πάρει το αίμα του πίσω άμα θέλει ο Γιώργος. Αυτό έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι", είπε μπροστά σε όλους, ενώ μετά στην κάμερα συμπλήρωσε: "Την επόμενη φορά που θα μιλήσει για μένα να ξεπλύνει το βρώμικο στόμα της".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο 02:45:

Μάλιστα, προηγουμένως, στην αρχή του Mystery Box, η Μάρλεν για άλλη μια φορά δεν έκρυψε την αντιπάθειά της προς τη Μαρία. Όταν οι κριτές ανακοίνωσαν ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη, η Μαρία έκανε χιούμορ πως θέλει πίσω την κάρτα της και τότε η Μάρλεν είπε: "Αϊ μωρή σουρλουλού".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο 01:50:

Keywords
Τυχαία Θέματα