MasterChef: Ανατροπή - Ο Κοντιζάς έδιωξε παίκτη πριν δοκιμάσει το πιάτο του

Η μεγάλη στιγμή του boot camp έφτασε και οι επίδοξοι σεφ διεκδίκησαν μια θέση στο σπίτι του MasterChef. Στην πρώτη φάση, οκτώ παίκτες πέρασαν και μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Ένα περιστατικό, όμως, που συνέβη στο boot camp, ήταν ιδιαίτερα άβολο τόσο για τους κριτές όσο και για τους παίκτες. Όταν ήρθε η σειρά του Παναγιώτη έγινε η ανατροπή, διότι δε φάνηκε να είναι και πολύ σίγουρος για το ότι ήθελε

να μπει μέσα στο σπίτι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να περάσει στην επόμενη φάση εκείνος είπε: «Αυτό είναι μία δύσκολη ερώτηση, διότι έχω μία επιχείρηση, η οποία τρέχει και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου» και ο κριτής τον ρώτησε: «Ποια είναι η προτεραιότητα;»

Με τον παίκτη να απαντά ότι είναι η επιχείρηση του. Τότε ο κριτής φανερά ενοχλημένος τον ρώτησε: «Τότε τι ήρθες να κάνεις εδώ; Υπάρχουν άτομα, τα οποία είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό».

«Το καταλαβαίνω, αλλά στράβωσε κάτι την τελευταία στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για την πορεία» απάντησε ο Παναγιώτης με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να μην δοκιμάσει το πιάτο του και να του ζητήσει να αποχωρήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα