MasterChef: Άγριος καβγάς Μαριάννας-Μαρίας μπροστά στον Γιάννη Αποστολάκη

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του MasterChef 4 είδαμε την Τρίτη, αφού οι τρεις ομάδες (κόκκινη, μπλε και πράσινη) έμαθαν τις βαθμολογίες τους από τους κριτές και οι δύο εξ αυτών είχαν ισοβαθμία.

Συγκεκριμένα, οι μπλε και οι πράσινοι ήρθαν σε ισοπαλία, επομένως προχώρησαν σε τεστ γευσιγνωσίας με έναν εκπρόσωπο από κάθε ομάδα. Τζον και Μάρλεν αναμερήθηκαν, με τον Τζον να βρίσκει περισσότερα υλικά

και την μπλε ομάδα να κερδίζει την έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Οι παίκτες της μπλε πήγαν στο εστιατόριο SIMUL, του chef Νίκου Θωμά, F&B του διαγωνισμού. Εκεί, συνάντησαν και θα μίλησαν για το μενού με τον αγαπημένο τους συνεργάτη, αλλά και με έναν ακόμα chef, γνωστό σε όλη την Ελλάδα, τον Μανώλη Σαρρή, νικητή του περσινού MasterChef.

Στο τραπέζι, όμως, μια ερώτηση του Γιάννη Αποστολάκη σχετικά με τους νέους παίκτες που μπήκαν και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει έναν καβγά ανάμεσα στη Μαριάννα και την Μαρία, οι οποίες είχαν μια έντονη διαφωνία, σχετικά με τη "μονομαχία" που είχε δοθεί μεταξύ Ηλία - Δημήτρη.

Η μεν Μαριάννα υποστήριζε τον Ηλία, λέγοντας πως έφτιαξε ένα πολύ ωραίο γλυκό με τα υλικά που του δόθηκαν, ενώ ο Δημήτρης είχε από πριν τη συνταγή στο μυαλό του. Η δε Μαρία υποστήριζε τον Δημήτρη, αναφέροντας πως ρίσκαρε την θέση του στο παιχνίδι, ενώ βρισκόταν στην 9άδα, για να μαγειρέψει με τον Ηλία.

Ο Γιάννης Αποστολάκης έμεινε να παρακολουθεί έκπληκτος τον καβγά των δύο κοριτσιών, όντας σε αμηχανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα